Honda Ridgeline 2022: priser och egenskaper

Efter den senaste uppdateringen är det svårt att tro att Honda Ridgeline 2022 kommer att ha för många förändringar. Den senaste uppdateringen som följde med 2021 -modellen gav helt enkelt en uppsjö av stora nyheter, som började med uppdaterad styling, det nya infotainmentsystemet och mer. Så alla förväntar sig att se samma layout de närmaste åren. Nästan det bästa vi kan se under nästa år är små uppdateringar av nya färgalternativ och ytterligare standardfunktioner. Med detta sagt har Type R -versionen också ryktats, men det låter inte för troligt för våra öron.

Du kan räkna med en pickup som kommer att fortsätta att vara unik med sin unibody -plattform. Den erbjuder förstklassig körkvalitet och inredning samt en av de största hyttarna på någon pickup på marknaden. Å andra sidan är den största nackdelen den bogserade kapaciteten under genomsnittet. Vi förväntar oss att Honda kommer att se Ridgeline 2022 någon gång under årets sista kvartal.

Honda Ridgeline 2022: priser och egenskaper

Honda Ridgeline 2022 redesign

Som vi just nämnde är det svårt att förvänta sig några större förändringar för Honda Ridgeline 2022 . Den senaste uppdateringen har gett många nya funktioner och förväntar sig att den här lastbilen kommer att förbli i samma form i några år till tills vi ser en fullständig översyn. Som ett resultat kan du räkna med alla de nyligen inkomna stylingsändringarna, inklusive ett nytt galler, stötfångare och omdesignade strålkastare. Dessutom kan du märka nya hjul och några andra mindre uppdateringar.

När det gäller mekaniken kunde vi inte hitta några anmärkningsvärda förändringar, så du kan lita på en välkänd körkvalitet som är mycket bättre än konkurrenter med en ram på ramen. Tack vare dess unibody -layout beter den sig mer som en crossover på vägen. Å andra sidan är den uppenbara nackdelen med en sådan pilotbaserad konstruktion att bogseringskapaciteten är under genomsnittet.

Honda Ridgeline 2022: priser och egenskaper

Inre

Stora förändringar inuti borde inte heller komma. Vi kommer att se samma design som inte har förändrats för mycket sedan den först introducerades 2015. Praktiskt taget den största förändringen var den senaste uppdateringen av infotainmentsystemet, som nu erbjuder bättre grafik och fungerar smidigare. Honda lyssnade också på sina kunder och skickade tillbaka volymkontrollen.

Honda Ridgeline 2022: priser och egenskaper

Annars har allt förblivit orört, men det är definitivt ingen brist när man tänker på att den här lastbilen alltid har haft den vackraste kupén i sin klass, som kännetecknas av fina material och en billiknande estetik. Vi gillar också den faktiska storleken på hytten. Det ger tillräckligt med utrymme för två rymliga rader med sittplatser som enkelt rymmer fem vuxna. Besättningsstugans layout kommer säkert att förbli den enda som erbjuds.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

egenskaper

Denna aspekt kan ge vissa innovationer med sig, både när det gäller standardfunktionerna och alternativen. Vi är dock ganska säkra på att de flesta saker kommer att förbli som de är med den nuvarande modellen. Som referens kommer den nuvarande modellen som standard med saker som en 8-tums pekskärm, sju högtalare, Bluetooth, två USB-portar, Apple CarPlay och Android Auto, trezons klimatkontroll, etc. Dessutom kan du räkna med en lång lista med säkerhetsfunktioner som inkluderar bakåtkamera, varning vid kollision framåt, automatisk nödbromsning, varning för körfält, varning för körfält, terrängreducering och adaptiv farthållare. Några av dessa funktioner är en del av Honda Sensing Suite of Driver Technology.

✓ Du kan också kontrollera:

När det gäller alternativ får du saker som ett ljudsystem för lastbilar, soltak, navigering, åtta högtalarljudsystem, satellitradio och HD -radio. Det finns också säkerhetsfunktioner som blindpunktsövervakning, bakre korsningstrafikvarning och parkeringssensorer fram och bak. Vi förväntar oss att några av dessa alternativ kommer att bli standard på Honda Ridgeline 2022 .

Honda Ridgeline 2022: priser och egenskaper

Honda Ridgeline 2022 motor

Saker under huven kommer definitivt inte att förändras. Den Honda Ridgeline 2022 kommer att fortsätta med en bekant 3,5 liters V6 som raffineras, hållbar och tillförlitlig. Det är bra för cirka 285 hästkrafter och 260 pund-fot vridmoment. Det är mer än tillräckligt för en bekväm åktur och till och med ganska solid acceleration. Kraften skickas till alla hjul via en 9-växlad automat som också fungerar ganska bra.

När det gäller bränsleekonomi, förvänta dig cirka 19 mpg i staden och 25 mpg på motorvägen. Jämfört med konkurrenter med V6 -motorer är det faktiskt ganska imponerande siffror. Å andra sidan, på grund av unibody -designen, är de maximala bogseringsvärdena inte så imponerande och går upp till 5000 pund.

Honda Ridgeline 2022 släppdatum och pris

Vi förväntar oss en Honda Ridgeline 2022 med ett startpris på cirka 37 000 euro någon gång under årets sista kvartal . Det kan verka för högt för segmentet, men kom ihåg att V6-motorn kommer som standard, liksom fyrhjulsdrift och en lång lista med standardfunktioner, så priset är faktiskt ganska rättvist.

Volvo Grupp A