Honda Pilot 2022: priser och egenskaper

Familjestorleken Honda Pilot SUV med tre rader har blivit helt omdesignad för modellåret 2016 och fick en uppdatering av mitten av cykeln för säsongen 2019. 2021-versionen har en 9-växlad automatisk växellåda och tvåzons luftkonditionering som standard och en ny utrustningsvariant av specialutgåvan introducerad. Det finns motstridiga rapporter om nästa Honda Pilot -version 2022 och en möjlig redesign.

Föregående Honda Pilot -iterationer fanns på gatorna sex eller sju modellår innan den fullständiga redesignen. Rapporter om den helt nya pilots möjliga ankomst för säsongen 2022, men det finns inga bevis ännu som stöder detta påstående. Prototypversionen upptäcktes inte heller för att ge oss en inblick i utvecklingen av den så småningom helt nya Honda -ryttaren. Honda har ännu inte kommenterat den nya generationens pilot. Utan någon prototyp på gatorna ännu och med pandemin som fortsätter, är den helt nya fjärde generationens pilot mer sannolik under 2023 -modellåret.

Honda Pilot 2022: priser och egenskaper

I motsats till rapporterna som tyder på den helt nya piloten år 2022 , hävdar vissa källor att nästa pilot kommer att förbli den tredje generationens version för ytterligare ett år, med hybriddrivenheten möjligen införd som den mest betydande uppgraderingen. Det nya modellåret bör också ge mer standardutrustning och ytterligare tillval.

Honda Pilot 2022: design

Baserat på vad vi vet hittills bör Honda Pilot 2022 stanna kvar i den nuvarande generationen och återvända utan några signifikanta styling eller strukturella förbättringar. Honda borde återigen erbjuda en ny Special Edition -version och introducera nya hjul- och färgalternativ.

Den medelstora piloten fick ansiktslyftningen för modellåret 2019 med den nya versionens inbyggda galler och Acura-liknande strålkastare. Modellen har en konventionellt formad profil med subtilt formade skärmar och en markerad karaktärslinje.

Baksidan är också konventionellt utformad med den formade bakluckan och snyggt accentuerade bakljus.

Inredning, utrustning:

Den Honda Pilot 2022 skulle återvända med samma design i kabinen med vissa förändringar i utrustningens tillgänglighet och med flera nya alternativ. Honda kan introducera en ny Special Edition -version med flera unika detaljer i kabinen.

Den medelstora piloten har välutnyttjat utrymme i kabinen och många praktiska funktioner. De två första raderna är rymliga och den sista är lite smal. Lastkapaciteten är upp till 83,9 kubikfot, medan lastvolymen för alla säten är 16,5 kubikmeter.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Piloten har också en bra och lätt att konfigurera kördrink. Kontrollarrangemanget är också enkelt och lätt att använda.

På utrustningsnivå erbjuder familjen Pilot SUV också en lång rad standardfunktioner. Grundmodellen bör komma med tvåzons luftkonditionering, automatiska LED-strålkastare och sju högtalare, men kan byta till en större central display. Modellen får också ett antal aktiva säkerhetssystem som standard. Säkerhetspaketet inkluderar system som adaptiv farthållare, varning från körfält, automatisk helljus, varning för framåtkollision etc.

Om du hoppar över basutrustningen får du uppvärmda framsäten, klimatkontroll i tre zoner, övervakning av blinda fläckar, nyckelfri inträde och mer.

I mellanklassversionen introduceras läderklädsel, elektrisk baklucka, soltak etc. I toppversionerna tillkommer funktioner som trådlös laddning, uppvärmda baksäten, navigering, underhållning i baksätena, ventilerade framstolar, etc.

Honda Pilot 2022: priser och egenskaper

Honda Pilot 2022: prestanda

Drivningen på Honda Pilot 2022 skulle förbli en välkänd 3,5-liters V6-motor. Motorn utvecklar 280 hästkrafter och 262 lb-ft vridmoment. Den 8-växlade automatlådan är standard över hela serien. Alla kåpor utom två erbjuder både två- och fyrhjulsdrift.

På effektivitetsnivån ska framhjulsdriven pilot återvända 20 mpg stad och 27 motorvägar år 2022 . Fyrhjulsdrivna versionen bör få cirka 19 mpg stad och 26 motorvägar.

Honda lovade att elektrifiera sitt sortiment av stadsjeepar och lastbilar, och nästa pilot kan introducera en effektivare hybridversion. Den senare Honda Pilot Hybrid skulle använda en installation som liknar märkets nuvarande hybridmodeller. Systemet bör innehålla en V-6 förbränningsmotor eller en mindre turboladdad enhet blandad med elmotorer. Modellen kan också anta en installation som liknar Acura MDX Hybrid.

Honda Pilot 2022: släpp, pris

Den Honda Pilot 2022 ska komma till återförsäljare i slutet av 2021. Grundmodellen bör vara tillgänglig från cirka 32 500 euro. När mer utrustning och sofistikerade funktioner laddas överstiger priset omedelbart 40 000 euro.

Volvo Grupp A