Honda Passport 2022: priser och egenskaper

Honda har återupplivat passskylten för modellåret 2019 i form av en tvåradig medelstor SUV för att tävla mot modeller som Ford Edge, Jeep Grand Cherokee, Chevy Blazer och Hyundai Santa Fe. Det pilotbaserade passet är rymligt och välutrustat för pengarna. Modellen säljs med en komplett uppsättning aktiva säkerhetssystem som standard, och varje version har en stor 8-tums pekskärm. Kraften kommer från V-6-motorn från piloten. Modellen har introducerat flera uppgraderingar sedan lanseringen, och några fler bör läggas till när Honda Passport kommer 2022 .

Det finns flera möjliga uppgraderingar för nästa pass, som signaleras av olika rapporter. 2022 -versionen kommer att komma ut på marknaden med ett extra utrustningsalternativ och en hybriddrivning kan också dyka upp. Obekräftade rapporter tyder också på att det inte borde finnas några betydande styling eller kabinuppdateringar. Dessa påståenden bör dock behandlas med försiktighet eftersom de kommer från oauditerade källor och Honda har inte kommenterat dessa påståenden.

Honda Passport 2022: priser och egenskaper

Honda Pass 2022: design

Baserat på vad vi vet hittills och utan prototypversionen på gatorna verkar det som om Honda Passport 2022 inte borde komma som en uppdaterad modell. Enligt rapporter bör modellåret 2022 ge ett nytt trimalternativ eller specialutgåva med unika funktioner.

Det pilotbaserade passet delar samma konstruktions- och formspråk med den större modellen med tre rader. Passet ser mycket ut som den nedskalade piloten. Kroppskonturen liknar den för tre-radars piloten och det finns bara några få unika detaljer. Passet har ett något annorlunda galler och bakljus.

Det nya modellåret kommer att ge nya hjul och färgalternativ och källor föreslår också en ny unikt utformad version. Som rapporterna antyder bör det uppdaterade passet komma ut på marknaden i en 2023 -version och med stylinguppgraderingarna inspirerade av den nyligen uppdaterade Ridgeline -pickupen.

När hybridversionen av Honda Passport 2022 kommer ut bör modellen ha få unika detaljer som skiljer den från den vanliga versionen.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiör, utrustning:

Passet har en rymlig kabin med en design inspirerad av den större pilot -SUV. Kontrollerna är välorganiserade och modellen har många praktiska förvaringsfack. Baksätet är också bekvämt och erbjuder plats för tre vuxna. Förvaringskapaciteten är upp till 77,9 kubikfot, medan med baksätena fällda finns det 41,2 kuber för last.

Den Honda Passport 2022 kommer att lanseras med samma hytt design, medan det kommer att bli några förändringar i utrustningen organisationen och flera nya alternativ.

Grundversionen kommer att innehålla LED-strålkastare, klimatkontroll i tre zoner, nyckelfri ingång och tändning, sju högtalare och ett 8-tums pekskärmsbaserat infotainmentsystem med smartphone-stöd. Passporten på ingångsnivå kommer också att vara utrustad med förarassistanssystem som framåtriktad kollision, varning från körfält och adaptiv farthållare.

Att hoppa över basmodellen lägger till läderklädsel, en elektrisk kombi, elektriska framsäten, ett soltak, blindpunktsövervakning och mer.

De övre panelerna kommer att lägga till fler premiumfunktioner som uppvärmda baksäten, ventilerade framsäten, uppgraderad klädsel, ett förstklassigt ljudsystem och mer.

Honda Passport 2022: priser och egenskaper

Honda Passport 2022: Drivlinor

Det pilotbaserade passet kommer tillbaka med samma V-6-motor under huven. En 3,5 liters V-6-motor, som också finns i midsize Pilot SUV och Ridgeline pickup, är bra för 280 hästkrafter och 262 lb-ft vridmoment. Motorn styr kraften till fram- eller fyrhjulsdriften via den 9-växlade automatlådan.

På effektivitetsnivån kommer det inte att bli några väsentliga förändringar jämfört med den nuvarande versionen med V-6-enhet. Framhjulsdrivet pass bör bo på 20 mpg stad och 25 motorvägar. Med fyrhjulsdrift förväntas Honda Passport 2022 återvända 1 mpg mindre i både stadstrafik och på motorvägar.

Rapporterna tyder på att Honda kunde lansera hybridversionen med varumärkets välkända tvåmotoriga installation. Accord sedan och den mindre CR-V SUV: n använder en 2,0-liters fyrcylindrig motor som stöds av tvåmotorig installation som ger 212 hästkrafter och upp till 47 mpg i sedanmodellen. Passport Hybrid skulle troligen använda en mer kraftfull förbränningsmotor med en total effekt på cirka 300 hk. Hybridversionen skulle också ge en betydande ökning av effektiviteten när den kommer.

Honda Passport 2022: släpp, pris

Den Honda Passport 2022 ska nå marknaden i slutet av 2021. Priset bör börja om på cirka 32 500 euro.    

Volvo Grupp A