Honda Insight 2022: priser och egenskaper

Det är inte förvånande att Honda Insight 2022 är en effektiv bil. Honda är en av många biltillverkare som förstår vikten av effektivitet. Den som vill ha en vacker och effektiv hybridbil bör överväga att köpa denna. Det finns många saker att förvänta sig av denna Honda hybrid. Vissa anser att det är en elegant Civic med en hybriddrivlina.

En bil som presterar hyfsat men fortfarande är effektiv räcker för att vara en av de bästa hybridbilarna 2022. Det är huvudtanken bakom detta Honda-fordon. Den levereras med ett hybridsystem med två motorer för att säkerställa en rimlig prestandanivå. En elmotor driver vanligtvis framhjulen. Den har upp till 120 hk. Den 1,5-liters rad 4 bensinmotorn tar delvis på sig uppgiften att flytta hjulen. Bensinmotorn har en effekt på upp till 107 hk.

Honda Insight 2022: priser och egenskaper

Med en total effekt på runt 227 hk räcker det för att Honda Insight 2022 ska vara kraftfull. Ännu viktigare är att den är tillräckligt lyhörd för att hantera all stop-and-go-trafik i staden. När det gäller dess effektivitet har den en EPA-kombinationsbetyg på antingen 48 eller 52 mpg. Det beror på versionerna av själva fordonet. Detta betyg är tillräckligt för att vara i toppen av klassen som den mest effektiva nya sedanen och nya bilen av 2022 års årsmodell. Så det är kraftfullt och effektivt på samma gång.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Honda Insight 2022: priser och egenskaper

✓ Du kan också kontrollera:

En bil för alla

Trots att det är en sedan som har fem sittplatser i kupén är interiören i Honda Insight bekväm för vuxna. Interiören är rymlig, även för vuxna att ockupera alla tillgängliga platser. Ännu viktigare är att lastutrymmet på 15,1 kubikfot i hans bagageutrymme är generöst för de flesta. Det gör den till en sedan med den största bagageutrymmet på marknaden hittills. Därför är det vettigt att det ska vara ett hybridfordon för alla, oavsett deras preferenser.

Honda Insight 2022: priser och egenskaper

Priser och varianter

Bilen kommer inte med i en modell i enlighet därmed. Grundmodellen kostar 26 205 euro. Det öppnar för möjligheten att välja den högre utrustningen. Den andra varianten är touringutrustningen till ett pris av 30 235 euro. Honda lägger till många uppgraderingar för att göra Honda Insight 2022 snyggare för touringtrim.