Honda Element 2022: priser och egenskaper

Den kommande Honda Element 2022 väntas komma ut på marknaden nästa år. Enligt olika källor kommer comebacken av den här legendariska SUV: n en fullständig omdesign. Kunderna bör förvänta sig betydande förändringar eftersom Honda har tydliga planer på att förvandla denna modell till en modern och iögonfallande SUV.

Nya Honda Element är nästa generations modell och den kommer att se bättre ut än någonsin. Denna SUV, å andra sidan, skulle återigen ha ett konventionellt boxigt utseende som skiljer det från de flesta SUV: er. Vi vet inte vilka motorer som finns eller hur mycket denna SUV skulle kosta. Försäljningen börjar senare år 2021.

Honda Element 2022: priser och egenskaper

Element 2022 Spionbilder och färger

För närvarande vet vi att Honda Element kommer att få en ny design 2022 . Vi väntar på att de första spionbilderna ska finnas tillgängliga. Intressant nog tror många experter att vi redan har sett en kamouflerad prototyp av Element SUV. Saken är att vi inte vet hur den nya modellen kommer att se ut. Innan dess finns det några spionerade Honda -modeller så vi väntar bara på de officiella detaljerna.

Vi vet att Element SUV kommer att vara en subkompakt modell med samma lådliknande form. Å andra sidan kommer Element att ha mer modern stil med nya exteriörfunktioner och nya yttre färger. På tal om exteriörfärger kommer Honda säkert att leverera nya nyanser. Ikoniska färger som Sunset Orange, Citrus Fire, Cargo Khaki och Royal Blue Pearl erbjuds också igen.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredning

Honda kommer att förbättra den kommande Honda Element SUV 2022 avsevärt för att göra den mer attraktiv. Vi hoppas på en fullständig inredning som är mest trolig. Fler högkvalitativa produkter och tekniker läggs till Element SUV, så komforten är som aldrig förr.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Det betyder också att Honda kommer att introducera upprättstående material, inklusive helt nytt lager och valfri klädsel. Det uppdaterade infotainmentsystemet och de senaste förarassistanssystemen är nu också tillgängliga. Förhoppningsvis blir SUV -elementet lika populärt som det var innan. Intressant nog var Element SUV den första husdjursvänliga SUV: n och vi hoppas att Honda kommer att fortsätta den traditionen.

Honda Element 2022: priser och egenskaper

Är Honda Element 2022 Hybrid en verklighet?

Detta är den största hemligheten av alla. Den Honda Element 2022 kommer har en ny serie motorer. De mest troliga drivalternativen är en 2,4 liters bensinmotor som ger 165 hästkrafter och 160 lb-ft vridmoment. Element-modellen erbjuder en 1,5-liters turbomotor som tillval. Drivlinan som tillval kommer att producera nästan 200 hästkrafter och cirka 190 lb-ft vridmoment.

Det största tillägget kan dock vara hybriddrivsystemet. Om Element Hybrid-varianten verkligen slår hem kommer den troligtvis att låna drivlinan från CR-V-modellen. Tack vare detta kombineras Element direkt till en av de mest effektiva stadsjeeparna med över 40 mpg.

Honda Element 2022: priser och egenskaper

Honda Element 2022 släppdatum, pris

Nästa generations Honda Element 2022 kommer att nå återförsäljare i slutet av 2021. Den japanska tillverkaren har ännu inte meddelat några ytterligare detaljer. Så vitt vi vet kommer det nya elementet att kosta lite över 20 000 euro. Dessutom kommer Honda att introducera minst tre trimnivåer och en hybridvariant kommer sannolikt att hända.

Volvo Grupp A