Haval H6 2022: priser och egenskaper

I det hårt konkurrensutsatta segmentet för mellanstora SUV (Australiens mest sålda segment) är den toppmoderna H6:an en formidabel ny konkurrent. Med innovativ design, lyxig högteknologisk interiör och imponerande tillverkningsstandarder representerar den nya generationen H6 2022 en betydande förändring för det kinesiska varumärket. 

Det attraktiva utställningsrummet har en kraftfullare turboladdad bensinmotor, dubbelkopplingsväxellåda, vevfäste och en robust sju års garanti. För att vara ärlig kommer priset från övertygande 30 990 euro.

Haval H6 2022: priser och egenskaper

motoreffekt

Haval H6 2022 har ett urval av två motorer över hela världen, inklusive en 1,5-liters turboladdad motor eller en 2,0-liters turboladdad motor. 1,5-litersmotorn kan leverera maximalt 169 hk och 285 Nm energi. 

Haval H6-priset i Pakistan 2022 erbjuder ingen 1,5 liters turbo, här har Haval H6-motorspecifikationerna endast 2,0 liter. 2,0-liters 4B15D turbomotor har max 200 hk och 320 Nm vridmoment. Haval H6 Ultra har en sjuväxlad dubbelkopplingslåda och fyrhjulsdrift.

Haval H6 2022: priser och egenskaper

recension

Haval H6 Review NZ antar den traditionella SUV-designen med en total längd på 4 610 mm respektive 1 860 mm. Fronten använder ett brett silvergrill med uppåtgående ränder och två smarta LED-strålkastare. 

Haval H6 2022: priser och egenskaper

Haval H6 Review Top Gear har också dagsljus och dimljus för att underlätta djup motorvägskörning, och den har en skarp, smal midja och automatiska framben. 

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Har 19-tums Ding Clay-aluminiumfälgar och en sportig passform. Premiumtaket H6 är elektriskt styrt och interiören är ljus och luftig. För att understryka skönheten i bakdelen av H6 finns en rymlig baklucka med ellås och LED-bakljus.

Haval H6 2022: priser och egenskaper

✓ Du kan också kontrollera:

inredningsdesign

Interiören i Haval H6 2022 Review är full av professionalism och erbjuder en stor stuga. Sitsen är klädd i läder och kan justeras av fem vuxna. 12,3-tums LCD-skärm monterad på instrumentbrädan för att ge dig information och underhållning, och du kan se en 360-graders panoramakameraskärm som hjälper dig att parkera din bil. 

Haval H6 2022: priser och egenskaper

Dual Zone tillhandahåller automatiska luftkonditioneringsapparater för att hantera hyttens område och upprätthålla hyttens temperaturstabilitet genom olika sensorer. Head-up-utställningen presenterar fordonsinformation så att föraren kan fokusera på vägen. Farthållaren kan lagra fordonshastighet och minska trafiken. Några av de tillgängliga funktionerna inkluderar styrljudkontroll, automatiskt parkeringssystem, elfönsterhissar och omgivande belysning.

Haval H6 säkerhet

  • centrallåssystem
  • farthållare
  • låsningsfria bromsar
  • 6 krockkuddar
  • elektronisk stabilitetskontroll
  • kontroll av backe
  • antispinn