GMC Yukon Denali 2023: Interiör, motor och modifieringar

Som om Denali inte redan var den högsta trimnivån! GMC Yukon Denali 2023 Ultimate går ett steg längre när det gäller lyx, teknik och prestanda. Yukon Denali Ultimate kommer att släppas i höst. Vi inbjuder dig att se denna lyxiga landyacht.

Exteriördesign & inredning

Denali Ultimate har glänsande krom längs fönster- och dörrpanelerna, 22-tumshjul och unika Vader Chrome-accenter. Inuti kan förare och passagerare förvänta sig en Alpine Umber-interiör med helläderinteriör för alla tre sätesraderna. Paldao-träfinishen inkluderar till och med en lasergraverad topografisk karta över Mount Denali.

GMC Yukon Denali 2023 Ultimate har ett 10,2-tums infotainmentsystem med integrerat Google, trådlös Apple CarPlay och Andriod Auto, trådlös mobiltelefonladdning och ett Bose-ljudsystem med 18 högtalare i de övre nackstöden. Amazon Alexa och en Wi-Fi-hotspot finns tillgängliga.


Drivlina och förarassistansfunktioner

Standard är GM:s vintergröna 6,2-liters V8, medan Duramax 3,0-liters turbodiesel är tillval. Båda motorerna är kopplade till en 10-växlad automat. GM:s Magnetic Ride Control och Air Ride Adaptive Suspension kommer som standard och säkerställer att Yukon Denali Ultimate är mjuk som smör. Det vanliga Active Response 4WD-systemet inkluderar en elektronisk låsdifferential och en tvåväxlad växellåda.

Super Cruise är ett alternativ för GMC Yukon Denali 2023 Ultimate. Funktionen kan automatiskt styra, bromsa och hålla Yukon på plats under vissa optimala motorvägsförhållanden. Super Cruise möjliggör handsfree-drift med en uppmärksam förare under rätt förhållanden.


GMC Yukon Denali 2023 slutlig prissättning

I skrivande stund har GMC ännu inte tillkännagett MSRP för Yukon Denali 2023 Ultimate. Vi räknar med att priset blir minst 80 000 euro, förmodligen ännu mer.

Volvogrupp-a