GMC Terrain 2022: priser och egenskaper

Den kommande GMC Terrain 2022 kommer att innehålla många uppgraderingar och kommer att säljas senare i år. Tillverkaren presenterade nyligen sin nya modell och vi ser fram emot ytterligare betydande uppgraderingar. SUV-terrängen har väntat på mer drastiska förbättringar i åratal. Nu kan vi inte vänta med att se den nya Terrain -modellen och dess förbättrade design. Dessutom kommer interiören också att vara värd för många uppdateringar.

Motorintervallet kommer att förbli så vi förväntar oss ingen förbättring när det gäller prestanda. Å andra sidan kommer terräng-SUV: n att introducera ny AT4-utrustning. Det är inte en ny trimnivå, men det är första gången Terrain -modellen har en.

GMC Terrain 2022: priser och egenskaper

Terräng 2022 AT4 utrustningsvariant

Helt nya GMC Terrain 2022 får en ny utrustningsvariant. Det är kanske den mest spännande uppgraderingen. Vi pratar om den nya utrustningsvarianten AT4. Det är en populär version, men på några andra GM -modeller. Nu får terräng-SUV samma behandling. De första detaljerna är redan tillgängliga och vi tycker att GMC Terrain AT4 är mycket tilltalande.

Denna variant har ett kantigt utseende, unika hjul och ett svart förkromat galler. Svarta hjul finns också. GM kommer att lägga till en frontplatta och mer markfrigång. Tack vare detta är AT4-utrustningen avsedd för dig som letar efter terrängäventyr. Den vanliga modellen har fler iögonfallande exteriörfunktioner och det främre förklädet har gjorts helt om.

GMC Terrain 2022: priser och egenskaper

Förändringar i interiören

Den GMC Terrain 2022 kommer också att få ytterligare uppdateringar i kabinen. Syftet är att leverera fler högkvalitativa material och modernisera interiören. Tack vare den nya klädseln erbjuder denna SUV nu ännu mer komfort. GM kommer att lägga till premium trim och mer. Sittarrangemanget behålls så att det finns plats för fem passagerare.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Vissa spekulationer tyder på en ny variant med tre rader, men detta är osannolikt inom en snar framtid. Under alla omständigheter får terrängmodellen mer standardutrustning, en ny head-up display och de senaste säkerhetshjälpen. Som tidigare kommer Denali -varianten att förbli den bästa och mest lyxiga utrustningsvarianten.

GMC Terrain 2022: priser och egenskaper

Motorspecifikationer

Som jag sa kommer GMC Terrain 2022 inte att introducera en ny motor. Istället kommer denna populära SUV att hålla sig till sitt nuvarande utbud av motorer. Mer specifikt är det ett enda drivlinsalternativ. En 1,5-liters turbofyra bensinmotor erbjuds och en 9-växlad automatlåda som standard. Detta drivningsalternativ utvecklar 170 hästkrafter och 203 lb-ft vridmoment.

Plattformen förblir oförändrad, så Terrain förblir en SUV med standard framhjulsdrift. Inställningen för fyrhjulsdrift är återigen tillval. Vissa rykten förutsäger bättre bränsleekonomi, men detta är ännu inte bekräftat. För närvarande erbjuder Terrain 25 mpg i staden och 30 mpg på motorvägen.

GMC 2022 -webbplatsutdelning, utgivningsdatum

Tack vare de senaste uppdateringarna kommer den nya GMC Terrain att kosta mer år 2022 än sin föregångare. Nypriset börjar på cirka 26 500 euro och Denalis utrustningsvariant kostar över 40 000 euro. Tillverkaren kommer att lansera sin uppdaterade SUV under det sista kvartalet 2021.

Volvo Grupp A