GMC Syclone 2022: priser och egenskaper

Äldre generationer minns fortfarande den ursprungliga Syclone som introducerades för tre år sedan. Det var ett ganska unikt fordon på den tiden, eftersom pickuper främst betraktades som arbetsmaskiner. Numera är marknaden väldigt annorlunda och vi har många prestandamottagare som mestadels är offroadorienterade. Å andra sidan kom Syclone tillbaka för två år sedan som en eftermarknadsprodukt från Toms River’s Specialty Vehicle Engineering. Den andra versionen kom 2021 och vi väntar nu på att se hur GMC Syclone kommer att se ut 2022 . Ryktet säger att den här versionen definitivt kommer att finnas.

Vad vi hör kommer den här modellen inte att vara mycket annorlunda. Det kommer att fortsätta på samma sätt och med samma uppgraderingar som 2021 -modellen. Vi räknar med att det kommer att bli ganska begränsade antal igen, med tanke på att endast 150 enheter tillverkades i år.

GMC Syclone 2022: priser och egenskaper

GMC Syklon 2022 design

Vi antar att den övergripande konstruktionen av GMC Syclone 2022 inte kommer att skilja sig väsentligt från 2021 -modellen. Därför kan du räkna med samma lastbil som är starkt baserad på GMC Canyon.

Nya Syclone liknar mycket sin föregångare, så den kommer med en utökad hyttlayout. Naturligtvis kommer den i en svart finish och styling tweaks som liknar originalmodellen mycket. Estetiska modifieringar är dock inte de enda uppgraderingarna till den här modellen. Det kommer också med många mekaniska modifieringar, som börjar med en mycket förbättrad fjädring som även innehåller en bakre stabilisator. Bromsarna har förbättrats särskilt fram, där du kan räkna med 6-kolvs bromsok och 13,6-tums rotorer fram. Naturligtvis finns det också unika 20-tums hjul inslagna i Michelin-däck.

GMC Syclone 2022: priser och egenskaper

GMC Syclone 2022 motor

Detta är naturligtvis den mest intressanta delen av Syclone. Den första modellen från 2019 hade 455 hk. 2021 -modellen kan dock utrustas med betydande uppgraderingar. Den har en 5,3 liters GM V8 som i hög grad assisteras av en kompressor. Som ett resultat får du en maximal effekt på 750 hästkrafter och 600 pund-fot vridmoment. För att ge dig en tydligare bild är det nästan 50 fler hästar jämfört med Rebel TRX som levereras med Hellcat -motorn.

✓ Du kan också kontrollera:

En annan uppgradering är växellådan. Denna pickup använder en modifierad 8-växlad automatisk växellåda som skickar kraften till alla hjul. Vi antar att GMC Syclone 2022 inte kommer att ha några större förändringar i detta avseende och siffrorna kommer att förbli i stort sett desamma.

GMC Syclone 2022: priser och egenskaper

Inre

Naturligtvis finns det också några exklusiva detaljer inuti. Som nämnts tidigare kommer Syclone i en utökad hyttstil och har i stort sett samma layout som standard Canyon -modellen. Men det finns också många exklusiva funktioner. Till exempel är instrumentpanelen innesluten i helt nya material och kommer i ett svart färgschema. Du kan också hitta “Syclone” -märken här och där, och läderklädsel finns också.

Vi kan se några nya funktioner under nästa år. Detta gäller särskilt saker som tillägg till standardutrustningen och nya färgscheman. Å andra sidan är vi ganska säkra på att den övergripande layouten kommer att förbli densamma.

GMC Syclone 2022: priser och egenskaper

GMC Syclone 2022 släppdatum och pris

Den GMC Syclone 2022 har ännu inte bekräftats, men vi är ganska säker på att det kommer att erbjudas igen. Vi antar att de första leveranserna kommer att börja någon gång under det första kvartalet 2022. Vi räknar inte med några större förändringar i priset. Hela uppgraderingen kostar cirka 80 000 euro, men du måste också betala hela priset för ett värdfordon.