GMC Jimmy 2022: priser och egenskaper

Den kommande GMC Jimmy 2022 är den helt nya modellen. Det är en kompakt terräng SUV som kommer att konkurrera med den enormt populära Jeep Wrangler. Enligt de senaste rapporterna kommer Jimmy att köra på GM: s välkända medelstora lastbilsplattform. Det är en kropp-på-ram-struktur som inte är förvånande. De första bilderna på Jimmy -modellen 2022 finns redan tillgängliga.

De flesta sakerna med den här modellen är dock ännu inte officiella. Ändå kan vi inte förneka den tilltalande designen och snygga interiören. När det gäller prestanda är en 3,6-liters V6 den mest troliga kandidaten. Vi väntar på att General Motors kommer att meddela fler detaljer under det första kvartalet 2021.

GMC Jimmy 2022: priser och egenskaper

Jimmy 2022 design

Den kommande GMC Jimmy 2022 är GM: s svar på jeepen och dess populära Wrangler -modell. Tillverkaren bekräftade att en ny terrängbil är på gång och vissa detaljer finns redan tillgängliga. Till att börja med är Jimmy en kaross-på-ram-SUV som åker på en välkänd mellanstor lastbilsplattform. Samma plattform stödjer modeller som GMC Canyon och Chevy Colorado.

Designmässigt kommer det främre förklädet att ligga närmare Acadia -modellen. Naturligtvis kommer GMC Jimmy att se unik ut och säkert introducera några nya saker. Strålkastarna kommer förmodligen att se smalare ut, liksom frontgallret. Den stora GMC -bokstaven är också synlig vid första anblicken. Vi vet dock inte vad som kommer att hända på baksidan.

GMC Jimmy 2022: priser och egenskaper

Interiören rymmer fem passagerare

Den helt nya GMC Jimmy 2022 är en kompakt modell, så dess interiör kan vara tveksam. Vi tvivlar inte på att General Motors kommer att skapa en intelligent hyttlayout med två sätesrader och ett utrymme för fem passagerare. En sak är klar, Jimmy ser mer modern ut än Wrangler både på utsidan och utsidan. Tack vare det kommer Jimmy sannolikt att erbjuda mer teknik än Jeeps bästsäljande SUV.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Men när det gäller praktisk och funktionalitet är det osannolikt att Jimmy Wrangler slår. Vissa delar är desamma som Acadia SUV, inklusive en 8-tums infotainment-skärm och en lista över standardutrustning. Den Jimmy 2022 kommer att lanseras med tre-zons klimatanläggning, keyless tändning och en WiFi-hotspot. GM: s Pro Safety Plus -paket kommer också att erbjudas. Det är en säkerhetssvit med de senaste förarassistanssystemen.

GMC Jimmy 2022: priser och egenskaper

Bensin V6 under huven

Under huven kommer 2022 GMC Jimmy troligen att ha en välkänd 3,6-liters V6-motor. Denna motor finns i Canyon -modellen och har en effekt på 308 hk. Dessutom kan detta bensindrivaggregat producera 275 lb-ft vridmoment. Tack vare olika tillförlitliga rapporter sägs denna kompakta SUV levereras med en åttastegad automatisk växellåda.

Å andra sidan kan prestationsstatistiken vara annorlunda, men Jimmy kommer säkert att erbjuda mer än tillräckligt med prestanda. Vi väntar på att General Motors kommer att släppa mer information om möjliga valfria drivlinor, bränsleekonomiska värden och mycket mer.

GMC Jimmy 2022: priser och egenskaper

GMC Jimmy 2022 pris och släppdatum

Priset på GMC Jimmy 2022 är ett annat mysterium. Vissa spekulationer förutsäger ett pris på cirka 30 000 euro. Det kommer att bli en intressant kamp om den bästa terräng SUV. Förutom Jeep Wrangler finns också Ford Bronco. Jimmy -modellen kommer att lanseras av GM under andra halvan av 2021.

Volvo Grupp A