GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum

GMC Canyon 2022 Redesign har också flera typer som extrahytter och besättningshytter som har en sovyta på 5,2 till 6,2 fot. Denna lastbil har två motormodeller, inklusive den fyrcylindriga V6-dieselmotorn med en effekt på 308 hk och en fyrcylindrig V6-bensinmotor.

Enligt uppgift, när den senaste generationen GMC kommer ut på marknaden 2022, kommer Canyon först att ta över förarassistansfunktionerna som har använts av konkurrenter i sin klass. Vissa andra förbättringar behöver också utökas för att inte gå miste om tävlingen.

GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum

GMC Canyon 2022 AT4 release

Den GMC Canyon 2022 inte bara erbjuder åkkomfort, men erbjuder också möjligheten och hjälper dig att erbjuda 2022 GMC Canyon AT4 ett fantastiskt äventyr upplevelse för första gången och på alla terränger med off-road funktioner.

Helt nya GMC Canyon på 4

Den Canyon AT4 2022 har en hög förmåga att marken och inse intryck och premium kvalitet autentiska GMC med kompromisslös styrka. Varje Canyon AT4 har några inre och yttre dekorationer, till exempel den nya Canyon Elevation hög Elevation paketet, robust off-road AT4 elementet och den bästa komforten vid GMC Canyon 2022 Denali nivå.

GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Canyon AT4 2022 gjordes för dig som vill ha den på en smutsig, blöt och. hal. GMC Canyon 2022 AT4 har autentiska terrängegenskaper som är förankrade i AT4-funktionerna.

Den har ett djärvt utseende med en mörk färg, det finns ett AT4-märke på utsidan, och den har ett svart kromgaller och surroundgrill.

Terrängkapaciteten hos GMC Canyon 2022 AT4 stöds av 31-tums Goodyear® Wrangler DuraTrac-däck för greppvänlig terräng och användningen av 17-tums aluminiumfälgar.

Canyon AT4 2022 har en mycket bekväm och högkvalitativ interiör. Läderklädda passagerarsäten med AT4-logotypen broderad på nackstöden.

Tillgänglig 8-tums diagonal pekskärm för infotainment, kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto-enheter, så att du kan hålla kontakten. Trådlös laddning är också tillgänglig för din smartphone.

Med syftet med terrängförmågan måste motorn som används också vara tillförlitlig och robust för att kunna erövra terrängen. GMC Canyon 2022 AT4 har en 3,6 liters V6-motor som kan leverera upp till 308 hästkrafter och producera 275 lb-ft vridmoment. Det finns också en 2,8 liters Duramax turbodieselmotor som kan tävla med en effekt på 181 hästkrafter och 369 lb-ft vridmoment.

✓ Du kan också kontrollera:

Specifikationer för GMC Canyon 2022 AT4:

 • 4WD-enhet
 • V6 3,6 liter (308 hk – 275 lb-ft vridmoment)
 • Durmax turbodiesel 2,8 liter (108 hk – 369 lb-ft vridmoment)
 • 31-tums Goodyear® Wrangler DuraTrac-däck
 • 17 tums aluminiumfälgar
 • 8 tums diagonal pekskärm
 • Apple CarPlay
 • Android Auto
 • Trådlös laddning
 • AT4-logotypbroderi på nackstöd
 • Bose® premium ljudsystem
 • Uppvärmda framsäten och ratt

Är GMC Canyon 2022 AT4 en bra lastbil?

Om du letar efter en bra kompakt pickup är GMC Canyon 2022 svaret. Utrustad med pålitliga och robusta egenskaper, kan denna lastbil dra upp till 7 700 pund.

Med flera tillgängliga motoralternativ erbjuder denna lastbil inte bara drag- eller bogseringsmöjligheter, utan erbjuder även körkomfort, även med en interiör och infotainmentutrustning som är långt ifrån sina konkurrenter.

Vad är nytt i GMC Canyon 2022 AT4?

Den nya från GMC Canyon 2022 AT4 förväntas erbjuda flera förändringar och förbättringar vad gäller säkerhet och komfort. Nya färger ska också läggas till några av de nya färgpaketen, som Carbon Black Metallic. GMC Canyon AT4 har flera drivlinamodeller som drivs av en 6-växlad manuell växellåda.

GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Bekväm ljudingång förväntas i den senaste generationen. GMC Canyon 2022 AT4 terrängmodell kommer att komplettera sortimentet med andra Canyon-modeller som kommer att se många förändringar och förbättringar.

GMC Canyon 2022 motor

Motoralternativen på Canyon 2022 AT4 inkluderar en 2,5-liters fyrcylindrig, 3,6-liters V6-motor som producerar 308 hästkrafter och drivs av en 8-växlad automatlåda.

Dessutom har GMC Canyon 2022 AT4 en 2,8-liters fyrcylindrig diesel V-6-motor, som erbjuder mer kraft och bränsleeffektivitet och har tillförlitliga dragegenskaper.

GMC Canyon 2022 AT4 erbjuder mer kvalitet och komfort med en balans mellan mjuk och fast ljuddämpare. Denna lastbil kan minska vibrationer på hårda vägar och stenar och bibehålla stabiliteten under körning.

I 2022 års version har GMC Canyon AT4 All Terrain sett ett antal fjädringsförbättringar för terrängegenskaper. När den körs på motorväg känns den här lastbilen mycket stabil och bekväm, men dess stora dimensioner kräver mer uppmärksamhet vid körning i tung trafik.

Bogsering och nyttolast

I princip har den fyrcylindriga GMC Canyon 2022 AT4 en dragkapacitet på cirka 3 500 pund och en lyftkapacitet på 1 599 pund, men den siffran kommer att öka om en dieselmotor används med 1 605 pund. Det finns flera motoralternativ att välja mellan för att passa dina behov.

GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Släpvagnsbelastning:

 • 7600 pund (4WD dieselmotor)
 • 7700 pund (RWD TurboDiesel)
 • 7000 pund (V6-motor)

Bränsleförbrukning

Att använda en enkel fyrcylindrig fyrhjulsdriven (AWD) motor beräknas ha en EPA på 19 mpg i stadsområden och 24 mpg på motorvägen. Att anta en mer pålitlig diesel V-6-motor kommer att ge 2 mpg i staden. Dieselversionen är EPA-certifierad i 19 städer och 28 motorvägar.

Det uppskattas att denna lastbil kan färdas 200 mil med tillgängligt bränsle. Dieselmotorer är mycket bra för tungt arbete, medan bensinmotorer är mer lämpade för stadsområden.

GMC Canyon 2022 AT4 interiör

Interiören i GMC Canyon 2022 känns fortfarande standard jämfört med några av konkurrenternas pickupbilar som har förbättrats mycket. Interiören i GMC Canyon AT4 domineras fortfarande av plastmaterial och ser billig ut, även om den högsta versionen finns i GMC Canyon Denali.

gmc canyon at4 interiör

Har ett mycket rymligt framsäte. Baksätena har dock begränsat benutrymme, men intressant nog ökar det upphöjda läget på baksätet komforten, men det kommer att kännas trångt när det fylls med 3 vuxna.

GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum

Fördelen med GMC Canyon 2022 AT4 ligger inte bara i motorn den bär utan också i lastutrymmet. Denna lastbil möjliggör förvaring av många varor eftersom den erbjuder mycket utrymme och utrymme.

Canyon har också en stor sängvolym och erbjuder mer förvaringsutrymme för mindre föremål än konkurrenterna i sin klass.

Det finns en djup mittkonsol, flera dörrfickor och andra förvaringsutrymmen i hela kabinen.

infotainment

Vissa infotainmentfunktioner har också bäddats in i den nya GMC Canyon 2022-modellen, såsom det attraktiva och intuitiva infotainmentsystemet Canyon Touch med standardanslutningsfunktioner som Apple Car Play och Android Auto.

Den har en lättanvänd pekskärm med gummiknappar för volym och inställning samt hårda tangenter. GMC Canyon 2022 SLE och högre har en 8,0-tums pekskärm med 4G LTE mobil hotspot. År 2022 kommer GMC Canyon Denali att ha en exklusiv trådlös laddningsplatta och premiumljudsystem från Bose för att förbättra ljudkomforten för passagerare.

GMC Canyon 2022 AT4 säkerhet

gmc canyon at4 säkerhet

I ett krocktest är GMC Canyon 2022 AT4 inte den bästa i ett krocktest. För passagerarnas säkerhet har dock vissa funktioner som top safety pick-funktionen, parkeringssensorer och förarassistanssystem ställts till förfogande, som dock fortfarande ligger långt efter konkurrenternas. Den senaste generationen GMC Canyon 2022 förväntas erbjuda många förbättringar inom området för säkerhet och säkerhetsfunktioner.

GMC Canyon 2022: specifikationer, pris, releasedatum