GMC Acadia 2022: priser och egenskaper

Den kommande GMC Acadia 2022 , en av de snyggaste SUV: erna, får en omdesign för det följande året. Denna underbara familjevänliga crossover är känd för sin lilla storlek och stora tre-radiga hyttlayout. Den nuvarande generationen Acadia debuterade 2017 och var något mindre och lättare än den tidigare modellen.

Om du inte redan visste, delar denna modell samma chassi och fjädring som Cadillacs CT6 lyxs sedan. Men vad vi har hört kommer den nya modellen att behålla samma dimensioner samtidigt som den upplever betydande mekaniska förbättringar som leder till förbättrad bränsleeffektivitet. Som tidigare kan du välja mellan fyrcylindriga, turbo-fyra och kraftfulla V6-motorer.

Acadia 2022 redesign

De GMC Acadia 2022 ser mer moderna och vackra än många stadsjeepar i segmentet. Nya 2022MY kommer att fortsätta att erbjuda samma saker, men den nya modellen är definitivt mer attraktiv än den föregående. Denna SUV kännetecknas av sitt enorma kromgaller, bredare hjulhus och smala LED -strålkastare.

Sammantaget ser Acadia robust ut och vi föredrar dess formspråk framför företagets kusin Chevy Traverse. Som tidigare nämnts delar Acadia samma stela chassi och fjädring som Cadillac CT6 sedan. Denali är dock den mest populära utrustningsvarianten, eftersom den förutom enastående estetik har stötdämpare som säkerställer ett trevligt körbeteende och utmärkt hantering.

✓ Du kan också kontrollera:

Förändringar i interiören

Vi kan anta att GMC Acadia 2022 kommer att ha samma upprätt interiör som tidigare, men med extra mjuka material. Acadia är en rymlig SUV med tre sätesrader som även rymmer vuxna. Den innehåller också förbättrad Smart Slide -teknik för bättre åtkomst till 50/50 tredje raden. Av den anledningen skapar 12,8 kubikmeter lastutrymme att fälla ner den tredje bänken.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Dessutom, genom att vika den andra och tredje banken, kan denna ökas till ett praktiskt maximum på 79,0 kubikfot. AT4 är terrängutrustning som finns som standard som en 5-sits, men kan köpas med antingen sex eller sju säten. När det gäller högteknologiska funktioner kommer Acadia sannolikt att erbjuda samma alternativ som sin föregångare. Det betyder att ingångsmodellen GMC Acadia SL är utrustad med en 8-tums pekskärm, trezons automatisk klimatkontroll, nyckellös tändning och en WLAN-hotspot som standard.

Tre alternativ för drivlina

Den kommande GMC Acadia 2022 kommer att använda samma tre motorer som sin föregångare. Enligt flera rykten kommer dock alla tre motorerna att få en del av tekniken som ökar bränsleeffektiviteten med 20%. 2,5-liters fyrcylindrig i utrustningsvarianterna GMC Acadia SL och SLE utvecklar 194 hk och 190 lb-ft vridmoment.

Följande motor är mer kraftfull och det är en 2,0 liters turbo fyra tillgänglig i SLT -nivå. Denna motor utvecklar 230 hästar och 258 lb-ft vridmoment. Det sista och mest kraftfulla alternativet är en 3,6-liters V6 som utvecklar 310 hästkrafter och 271 lb-ft vridmoment. En 9-växlad automatisk växellåda kommer som standard, medan AWD-inställningen igen är valfri.

GMC Acadia 2022 pris release datum

GMC Acadia av den nya generationen 2022 kommer nu att kosta lite över 30 000 euro. Försäljningen börjar senare 2021 och den bästa Denali -utrustningen kommer att kosta dig cirka 50 000 euro.

Volvo Grupp A