Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Shanghai Motor Show, som hölls i slutet av april i år, visade världen många intressanta fordonsinnovationer, bland annat Geely KX11 2022 tog sin rättmätiga plats – en elegant och fashionabel crossover, och när den skapades, säger utvecklarna, användes bara de mest moderna teknikerna. Detta bevisas av utseendet, interiördesignen och egenskaperna hos motorrummet, och kombinationen av allt detta gör inte bara att bilen sticker ut i strömmen, utan sätter den också i nivå med klasskamrater från Europa, Japan och Korea med höga konkurrenskraft på olika marknader, även inhemskt.

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Utanför

Utseendet på bilen, att döma av bilden, kan betraktas som dess vinnande sida. Det är inte pretentiöst och betonar dess koppling till de bästa europeiska modetrenderna, men omstylingen lade fortfarande till ljusa detaljer till kineserna, tack vare vilka bilen definitivt inte kommer att gå vilse i strömmen.

Ansiktet av Geely’s KX11 2022 påminner om crossovers från systermärket Volvo. Den har ganska stora dimensioner, en lutande vindruta och en reliefhuva med många längsgående spår och en något upphöjd mitt. I mitten nedan finns ett ovalt kromgaller med vertikala jalusier och ett stort märkesmärke i mitten. Små fyrkantiga strålkastare är utrustade med högkvalitativa LED-lampor och varselljusremsor.

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Kroppssatsen börjar omedelbart nedanför, visuellt lätt men kraftfull på samma gång. Dess aerodynamiska övergångar inkluderar en plattform för en registreringsskylt, ett brett extra luftintag av komplex form, massor av kromlister och en massiv glidplatta längst ner.

Profilen på den nya modellen ser brutal ut. Små kromade takräcken framhäver takets fullblodskurvor, och en massiv fönsterlinje i kromomslutning med svarta plastpelare förstärker intrycket. Reliefen här är mestadels slät, förutom präglingen på dörrarnas nedre del. Den slutar i området med enorma rundade hjulhus och trösklar, som är utrustade med en kromremsa. Här framhävs crossoverns terrängkaraktär av ett skyddande svart plastskikt, rundade speglar med blinkersrepeater, fälgar med en diameter på 18-20 med ett intressant mönster och dörrhandtag lätt inbäddade i karossen fullbordar utseendet.

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Bakom den ser den nya kroppen mer avslappnad ut. Under antennfenan finns ett massivt sikte med en bromssignalförstärkare. Ett litet lutande litet glas går över i den nästan genomskinliga huvuddelen av locket, som är dekorerad med LED-markeringsljus, en tunn remsa som löper genom hela baksidan. Nedan hittar du små reliefövergångar, samt djupprägling för registreringsskylten. Och den här delen avslutas med en skrymmande bodykit, prydd med tunna dimljus och en stor, intrikat böjd kromremsa.

✓ Du kan också kontrollera:

Inre

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Interiören i den nya årsmodellen Geely KX11 2022 kännetecknas av en futuristisk design och solida ytbehandlingsmaterial, inklusive läder, tyger, plast- och metallinsatser. Multimediautrustning kommer naturligtvis att vara på nivån, och en sjusitsig interiör gör att du kan resa långa sträckor med hela familjen.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

kontroll- och ledningsorgan

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Bilens ratt får en medelstorlek, en ganska tjock fälg med ett bekvämt foder i den nedre delen och en massiv central mitt, till höger och vänster om den finns kommandoknappar och joysticks. Omedelbart bakom ratten finns en liten digital instrumentpanel, till höger om den finns en blank beläggning som löper genom hela kabinen och i vilken både nöjeskomplexets pekskärm och en separat display för passageraren är integrerade. Nedan hittar du tunna slitsar av ventilationsavvisare och ett set vred för justering av klimatkontroll och andra funktioner.

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Den centrala tunneln är stor och innehåller en teknisk panel med en snygg växelväljare och en körlägesratt, en arrangör, en plats att ladda enheter, flera anslutningar och ett imponerande armstöd med ett kylskåp inuti.

säten och bagageutrymme

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Bilen är designad för samtidig förflyttning av fem eller sju personer, och varje passagerare och förare ska ha en bekväm, högkvalitativ lädersäte med mjuk fyllning och anständigt sidostöd. Framstolarna kommer att utrustas med värme och elektrisk lägesjustering, i andra och tredje raden är det möjligt att ändra ryggstödets läge något, och på soffan i andra raden kan du även använda ett bekvämt armstöd om det inte finns tredje ridsport.

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

I bagageutrymmet kan du enkelt ta emot bagage med en volym på 520 liter, och denna siffra kan mer än fördubblas genom att konvertera sätena i andra och tredje raden.

Tekniska egenskaper

de Geely KX11 2022 kommer till den kinesiska marknaden med två-liters bensinmotorer med en kapacitet på 218 eller 238 ”hästar” och en sju-växlad robot eller en åtta-växlad automat. Drivenheten kommer att ligga framför – med en mindre kraftfull enhet eller full.

Geely KX11 2022: priser och egenskaper

Du behöver inte ens en provkörning för att förstå att bilen kan accelerera snabbt och köra inte bara i staden och på motorvägen, utan även på lätt terräng.

alternativ och priser

I början av försäljningen kommer nyheten att erbjudas i två trimnivåer, och deras antal kommer att öka senare. Priset på en bil i Kina börjar på 20 000 euro.

tävlingsmodeller

Kinesiska crossover-konkurrenter inkluderar Hyundai Santa Fe , Kia Mojave, Toyota Highlander , Honda Pilot , Volkswagen Teramont, Audi KU8 och Mazda CX-9 .

Volvo Grupp A