Ford Transit Connect Cargo Van 2022: priser och egenskaper

Ny Ford Transit Connect Cargo Van 2022, Release Date, AWD  – Bara för att du reser betyder det inte att du ska lida av det här däckets rumpa eller att det kanske skulle dyka upp någon skissartad person när du kör ett fordon; denna  Ford Transit Connect 2022Cargo Van erbjuder billiknande hantering i Euro-stil, tillsammans med en bekväm interiör som suddar ut alla ansiktslinjer på en lastbil och personbil. Denna 2022-enhet har flera vanliga funktioner, till exempel vanliga automatiska strålkastare, och XLT-typer går också för sofistikerade enheter, till exempel en trådlös mobiltelefonladdare plus gångdetektering. Både XL och XLT kan drivas av en 2-liters multi-pot motor, som inte är ett elektriskt kraftdjur; Men det fick jobbet gjort och med ett startpris på $24 275 är det fantastiskt värde för pengarna.

Ford Transit Connect Cargo Van 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Det är Ford Transit Connect 2022är en fantastisk shoppingbil jämfört med sina konkurrenter, inklusive Nissan NV200, och att vi njuter av detta euroutseende framifrån. Typiska exteriöra möjligheter för den nedre enheten består av 180-graduate golf bakre lastingångar, bilstrålkastare, nederbördssensor topptorkare och ett locklöst energifyllmedel från Simple Energy. Förbättrade specifikationer XLT-produkter får halogendimstrålkastare plus rekommenderade ytterligare funktioner, inklusive takkonstruktionens sidoskenor, en baklucka med ett upplösningsfönster, tillsammans med automatiska högstrålkastare. Denna Transit Connect kan köpas med utökad hjulbas och vissa typer, så att proportionerna ändras avsevärt beroende på design. Dessa SWB-bilar har en hjulbas på 104,

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredningsdesign

När det gäller skåpbilar kommer dessa att vara  Ford Transit Connect 2022kommer inte att gå så bra, och kanske den här inledande enheten som man kan tänka sig behöver vara till hjälp när de uppstår ger många utmärkta färdigheter som ger en nära civil resekunskap. XL-typer av karakteristiska 180-graders Golf-bakdörrar, regnvattenavkännande entrétorkare och en locklös Quick Petrol gaspåfyllning. I den får du grundläggande principer som manuell väderkommando, ett halvdussin handflexibla förarsäten tillsammans med en trevägs resestol, allt täckt med vinyltyg. Sofistikerad teknik, som nyckelfri ingång plus 4G LTE Wi-Fi-hotspot för webbanslutning, kan vara välkomna. Tyvärr löper denna Transit Connect ut där med sina samtida.

Ford Transit Connect Cargo Van 2022: priser och egenskaper

Ford Transit Connect 2022 motor

Denna nya Ford Transit Connect 2022 är ungefär en 2,0 liters naturligt sugmotor med tre rader som producerar 162 hästkrafter och till och med 144 lb-fot i vridmoment. Kraften förs till toppen med den 8-10-växlade SelectShift-automaten och modern teknik förväntas börja/sluta. Olastad verkar denna Transit Connect pigg nog när du är på språng, men köp på motorvägen, och även föremål får en förvandling för mer seriösa föremål; Du kan köra nästan fort trots att du glömmer alla lätta omkörningsmanövrar. Den maximala nyttolasten för SWB plus LWB är 1 510 fetter, och även vem som helst kan lätt dra en maxvikt på 2 000. Fords godsbilar har imponerat på motorblocksredaktörer under en tid på grund av deras motorfordonsliknande hantering,

Ford Transit Connect 2022 pris och releasedatum

Ford erbjuder dig Ford Transit Connect 2022 Cargo Van till ett mycket överkomligt pris på 24 275 euro i en SWB-form. I kostnaderna ingår inte saker som inkomstskatt, abonnemang och ett kort pauspris på 1 295 euro. Denna Nissan NV200 börjar på de billiga 22 830 euro, även om du hamnar bakom däcken på din passande Ford Transit Cargo Van kommer det att kosta dig 34 510 euro. Beslutet för en LWB XL kostar 25 275 euro. En XLT-design börjar på 26 700 euro för SWB-versioner och växer till 27 700 euro för LWB-produkter.

Volvo Grupp A