Ford Thunderbird Cabriolet 2022: priser och egenskaper

Nya Ford Thunderbird Cabrio 2022, pris, släppdatum  – biltillverkare vill återställa de berömda namnskyltarna. Det är ett allt mer populärt skifte genom åren. Denna kommande 2022  Ford Thunderbird  är utan tvekan en av den typen av enheter. Det kan möjligen vara ett av många mycket bra exempel. Mognare många år tänk på två-stols konvertibla bilar. Thunderbird var över femtio procent hundra år gammal när den utvecklades. Vi har sett många versioner under den här tiden. Ford planerar just nu att återställa den välkända produkten. Ny generation Thunderbird kommer att dyka upp med lyxiga och sedan utmärkta shower. Nyligen genomförda studier råder Thunderbird att få mycket information från dinFord Mustang , inklusive interiören och kanske en bra motor.

Ford Thunderbird Cabriolet 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

I dagens samhälle kan bra shower vara ett måste. Vad är på en speciell plats på lyxprodukter, och Ford Thunderbird 2022 kommer sannolikt att vara en av flera lyxiga motorfordon. Bortsett från utställningar kan den iögonfallande designen vara avgörande. Ingen av oss vill ha att göra med en ful bil. Ford kommer att vara kunnig och kommer också att försöka skissa upp massor av tips från den välbekanta Mustang-enheten.

Erkänner att Thunderbird säkerligen kommer att få Mustang-mjukvaran, några stiltips, såväl som några av de yttre attributen. Ändå förstår många av oss inte hur den nyaste enheten kan se ut. Konkurrenskraftig stil, två entréer och utmärkt design krävs också. Kanske upprepar vi det nya avsnittet, din lyxbil. Som ett resultat får Thunderbird inte den typen av ekonomisk design.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredningsdesign

Interiören kan också ges en Mustang-liknande design. Denna kommande  Ford Thunderbird 2022kommer säkert att få flera normala Ford-egenskaper. Dessutom kan denna interiör vara av hög kvalitet. Du kan förvänta dig massor av högkvalitativa resurser och utmärkt design. De har ett område för bara två resenärer helt enkelt tillsammans med mjuka tak tenderar att tillhandahålla i dessa. Den svåra takläggningen är en extra chans. Dessutom kommer Thunderbird att få många vanliga produkter. Pekskärmar, elektroniska digitala mätare och andra datorhot skickas regelbundet. Vi har fortfarande en lösning för många saker i klassisk klass som skulle kunna förstärka det ädla utseendet genom inredningen. Till exempel kan detta verktygspaket vara som 1:an i senaste generationens Thunderbird.

Ford Thunderbird Cabriolet 2022: priser och egenskaper

Ford Thunderbird 2022 motor

En annan klassificering Thunderbird kan associera med Mustang är prestanda. I linje med de senaste rekorden kunde denna 2022 Ford Thunderbird prata om Mustang. På grund av detta anses Credit Mustangs drivlina vara ett troligt resultat. Vilken 5,0 liters prärievarg som helst är en stor aspirant. Den genererar 395 hästkrafter tillsammans med 400 lb-fots vridmoment.

Ford Thunderbird Cabriolet 2022: priser och egenskaper

Dessutom kommer denna Ford utan tvekan att erbjuda ett lättviktssystem med mycket bättre energieffektivitet. En bra 2,3 liters tub EcoBoost är vanligtvis en prisvärd preferens. Motorn är utmärkt för 310 hästkrafter utöver 350 lb-fots vridmoment. 2,7 liters V6 är ett annat alternativ som kommer i flera unika prestanda. Den bästa prestandan är betygsatt med 325 hästar tillsammans med 380 pund-fot stil. En utmärkt 8-växlad automatlåda är praktiskt taget flera samtidigt.

Ford Thunderbird 2022 releasedatum och pris

Många konton förväntar sig att din Ford Thunderbird 2022 kommer att träffas senare under nästa säsong. En stor avkastning är fylld av spekulationer, så att skjuta upp 2021 kommer att bli en opraktisk natt för våra tankar och åsikter. Vi kan i alla fall inte se fram emot att Thunderbird tar denna väg som tidigare. Tarifffakta är inte tillgängliga, inte förvånande. Dessutom kan ingen person uppskatta avgiftsschemat. Vissa spekulationer tyder på att priset börjar på 40 000 euro. Andra rykten räknar med att detta pris ligger på över 50 000 euro. Låt oss vänta på en auktoriserad bekräftelse från din Ford-biltillverkare.

Volvo Grupp A