Ford Mustang 2022: priser och egenskaper

Denna  Ford Mustang 2022 är mycket mer än det vanliga enkla fordonet, det är en mycket hög del av den amerikanska fordonstraditionen. Detta är verkligt för många (men inte alla) Mustangs genom åren.

Denna typ av 2022-enhet är dock en höjd av typer. Den nya Mustangen täcker ett elektriskt effektspektrum, från den peppriga EcoBoost-produkten på 310 hk till en spektakulär Shelby GT500 superbil med 760 hk. När enskilda köpare utvecklar en Mustang, en coupé eller kanske en cabriolet är de upptagna av traditioner medan de kör ett fordon av detta märke till en njutbar potential.

Själva Mustangen verkar vara unik och får en känsla för evenemanget varje gång du börjar, även om du bara verkligen tar tag i den utan att rengöra den med fukt. Du kommer att hitta konkurrenter, samma Camaro tillsammans med Dodge Challenger . Mustangen med fast tak är dock förmodligen världens bästa coupé.

Ford Mustang 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Snabbare linjer har aldrig varit mer inbjudande, eller kanske mer estetiskt produktiva. De rekommenderas. De måste dock vara väsentliga på Ford Mustang Coupe för att dra full nytta av de traditionella långsträckta näsborrarna/snabba svansen. De ser särskilt stämningsfulla ut med all vit/blå eller azurblå/ljusvit blandning från Shelby-bilarna. Denna Ford Mustang 2022 Bullitt-version kommer endast som en coupé (allmänt känd som en Fastback) och har Darkish Highland Natural Metal som en möjlig yttre nyans. Nej, den typen av generositet med konvertibla Mustangs; materialtaket kan vara mörkt.

Inredningsdesign

Den huvudsakliga  Ford Mustang 2022  är tillräckligt rymlig och nästan alla handtag nås vanligtvis. Inom de normala variationerna är placeringen i bakändan liten; Med Shelby-produkter är baksätet vanligtvis utelämnat för att undvika slöseri med kroppsvikt. Samtidigt går det att använda dem igen. Trekvartsperspektivet bakåt kan begränsas via coupéens breda pelare plus sluttande takkonstruktion. Osynliga mål kan också skyllas så fort tygtaket på cabriolet är på plats.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Mustang 2022: priser och egenskaper

På tal om mycket mjuka skjortor, en spärr på ovansidan av dessa vindrutor måste avslöjas innan den hopfällbara metoden kan användas. Bålen är till hjälp. Denna kupé kommer tillsammans med 13,5 kubikfot.; denna cabriolet har 11,4. De bakre stolarna kan också bryta upp tillsammans med indragningen. Denna icke-obligatoriska elektroniska instrumentbräda kan vara betydande. Detta kan konfigureras om med push-funktionen och kan även enkelt anpassas.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford Mustang 2022 motor

Purister kan håna en 4-rörsmotor i en Mustang, trots att det turboladdade 2,3-literssystemet ger bra 310 hästkrafter under EcoBoost-designerna. Den helt nya Ford Mustang 2022 Great Performance Deal maximerar det till 330. En morrande V8:a verkar så rätt. Mustang GT-designerna har en 5 liters produkt med 460 hästkrafter; en Bullitt har identisk motor, som har uppdaterats till 480 hk.

Att Shelby GT350 och GT350R använder en 5,2 liters V8 som ger 526 hästkrafter, medan GT500 monteringsbultar använder en kompressor för chockerande 720 hästkrafter. Denna andra tillvalsdrivlina erbjuder också en programmerad transmission med ett 7-växlat dubbelkopplingssystem. Denna EcoBoost har en 6-växlad guidebok, eftersom GT-guiden innehåller denna hastighetshöjande operation. GT350 / 350R har också sin unika 6-växlade manual. Den automatiska 10-växlade växellådan med träningsväxelspakar kan rekommenderas av EcoBoost plus GT Mustangs. Alla mönster är back-end däckpendling (RWD).

Ford Mustang 2022 pris och releasedatum

Denna Ford Mustang 2022 EcoBoost Fastback börjar med tillverkarens rekommenderade detaljhandelskostnad på 26 630 euro och platskontrollen på 1 085 euro, vilket ger upphov till 27 745 euro. Denna konvertibla motsvarighet kommer utan tvekan att kosta ytterligare 5 510 euro. Denna intelligenta 10-växlade växellåda kostar ytterligare 1 585 euro. Mustang GT kommer tillsammans med 5-liters V8:an att börja på 36 735 euro. Denna Bullitt Coupé erbjuds för 48 925 euro. Denna GT360 börjar på 60 225 euro, även om GT500 också kommer in på 71 385 euro, strax före en gasslukande inkomstskatt på 2 610 euro.

Volvo Grupp A