Ford Mondeo 2022: priser och egenskaper

Fords läckta filer visar rapporter av god kvalitet för alla Mondeo-supportrar. Denna Ford Mondeo 2022 är helt enkelt inte gammal. Som ett alternativ kommer vi att ha en helt ny enhet. Dessutom indikerar filer också en hybridversion. Blue Oval kunde avslöja sin nya version av Mondeo i linje med de senaste rapporterna i början av 2022. Mondeo hade som mål att endast använda 30 000 försändelser och leveranser från de första ungefär tre kvartalen av 2022 i Europeiska unionen. För utvärderingen dokumenterade VW Passat plus Skoda Superb 90 600 utöver 51 700 intäkter. Alla förändringar är mycket bättre, och andra Mondeo skulle kunna symbolisera verklig uppfriskning i västerländska områden. Vi väntade fortfarande på en erkänd bekräftelse från Ford. Tills det äntligen händer;

Ford Mondeo 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Att nya Ford Mondeo kan dyka upp 2022 , som har en rejäl ansiktslyftning. Du kommer sannolikt att ha många externa uppdateringar. För din lansering kommer denna produkt att få en ny back-end-upphängning. Enligt läckta filer kan Mondeo köras på en modulär C2-grund. Den identiska designen ligger till grund för den senaste Focus-versionen samtidigt. Exakta fakta om omdesignen är för närvarande inte tillgängliga. Vi kan förutsäga en nymåne med många och extremt betydande yttre förändringar. Låt oss säga att en helt ny grill och framljus utan tvekan är ett måste. Dessutom förstår vi inte hur många klippkvantiteter Ford får producera. titan-Typ har stor potential. Vi brukar dock inte specificera en ST-version i detta erbjudande.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Denna interiör kommer att se många förbättringar samtidigt. För ditt inträde kan den moderna  Ford Mondeo 2022  få ett ökat uttag. Det betyder att varje interiör erbjuder dig mer utrymme än tidigare. Läckta dokument visar Mondeo som en något bredare produkt och utstickande fälgar, samt en mycket mer SUV-liknande position. Vad kan vi förvänta oss av nya Mondeo? Först nya shower och tyger. Den här instrumentbrädan kommer att drabbas av flera förbättringar och tillsammans med Blue Oval kommer den att erbjuda mer lagringsutrymme. Högre klippkvaliteter kan få nya interiörljudplaner och mycket mer lyx.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Mondeo 2022: priser och egenskaper

Ford Mondeo 2022 motor

Detta är inte godkänt, även om kommande Ford Mondeo kommer att få ny ryggfjädring 2022 . Dessutom har Ford inte arbetat med ett relaterat format i EU på länge. Det gör att vi enkelt kan lita på ett annat chassi som kan vara mycket mer, precis som Volvos XC90- design. Dessutom är det ett kristallklart råd för din hybriddrivlina. Att Ford skulle kunna ge dig ett resultat på 2,5 liter kombinerat med en elmotor plus batterikraft. Samma start är tillgänglig i nuvarande S-Max tillsammans med Galaxy- typer. Dessutom Kuga / Escape-Crossover får samma inställning. Många skivor täcker nya Mondeo som en förstorad kombi som konkurrenten Subaru Outback kan tillverka från USA. Däremot förstår vi inte vad som kan hända med den nuvarande motorsamlingen. Detta urval inkluderar en 2,0 liters EcoBlue-motor samt en 2,0 liters gaskvarn.

Ford Mondeo 2022: priser och egenskaper

Ford Mondeo 2022 releasedatum och pris

För att skapa den extra basen är denna kommande Ford Mondeo 2022 den nya generationens produkt. Hans enhet är säker för europeiska länder och kommer också att vara utrustad med en hybriddrift. Alternativt förblir en okänd för ditt USA. Dessa intäkter börjar strax efter att Ford presenterar den nya versionen i Geneva Motor Unit Reveal efter denna mars. Det betyder att den nyaste bilen kan börja säljas under första kvartalet 2022. Det faktiska priset erbjuds inte, men förvänta dig aldrig nästan allt som tidigare nått 25 000 euro.

Volvo Grupp A