Ford Maverick 2023: priser och egenskaper

Precis som med sina Ranger, F-150 och Super Duty syskon kommer Maverick snart att finnas tillgänglig med ett Tremor Pack på XLT och Lariat trimnivåer. Ford Maverick 2023 Tremor har en entumslyft, terrängchassi, fyrhjulsdrift och olika designelement. Inom Maverick-sortimentet kommer Tremor att fungera som en instegsvariant för köpare som vill ha offroad-kapacitet och stadskomfort på väg.

Ford Maverick 2023: priser och egenskaper

Ford Maverick 2023 Tremor: vad den erbjuder

Under huven på Maverick Tremor finns en 250 hk, 277 lb-ft, 2,0-liters EcoBoost-motor. av vridmoment. En åttastegad automatlåda med en högpresterande transmissionskylare överför kraften till ett fyrhjulsdriftssystem som är nytt för Maverick. Enligt Ford har systemet dubbelkopplingsbakhjulsdrift med differentialspärr som kan avleda praktiskt taget hela bakaxelns vridmoment till varje hjul.

Valbara körlägen inkluderar Tarmac, Mud, Sand, Snow och Tow/Haul. När den är rätt utrustad har 2023 Ford Maverick Tremor en maximal dragkapacitet på 2 000 lbs. och en maximal nyttolast på 1 200 lbs. Maverick Tremors grundläggande tjänstevikt är cirka 3 800 lbs.

✓ Du kan också kontrollera:

Varje Maverick Tremor levereras som standard med Trail Control, som Ford kallar “farthållare för terrängkörning.” Ford säger att föraren kan ställa in en hastighet med vilken Maverick ska styra gasen och bromsen samtidigt som han fokuserar på styrning under svåra förhållanden som lera eller smuts. Med eller utan Trail Control gör Maverick Tremors 235/65R17 terrängdäck det lättare att ta sig fram i terränghinder.

exteriör design

Ford Maverick 2023 Tremor ser särskilt stilig ut med sin unika grill, signaturdragkrokar och mörklagda strålkastare, bakljus och Ford-logotyper. Köpare kan välja Tremor Appearance Package, som inkluderar ett karboniserat grått tak och spegelkåpor, och svart sidografik på huven och underkroppen. Inuti Maverick Tremor finns Black Onyx-säten med orange accenter.

Ford Maverick 2023 Tremor tillgänglighet

Tremorpaketet till Ford Maverick 2023 kostar knappt 3 000 euro. Tremor Appearance-paketet har en RRP på 1 495 euro. Maverick och de två Tremor-paketen kan beställas från september 2022.