Ford Galaxy 2022: priser och egenskaper

Nya Ford Galaxy 2022 Pris, interiör, släppdatum  – Den senaste  Ford Galaxy 2022 kommer att börja säljas i EU under det kommande året. Enligt de senaste studierna kan Blue Oval-tillverkare investera mycket pengar i att tillverka Galaxy- och S-Max- produkter. Fokuspunkten 2022 är den nyaste hybriddrivlinan. Nyare galaxer kommer sannolikt att tillverkas i Spanien, tillsammans med Ford kan säkert bli en ny plats för tillverkning av elektriska batterier. Ford Kugaskulle vara den mest önskvärda versionen av märket i europeiska länder, vilket kommer att ha en enorm inverkan på den helt nya Galaxy minivan. På grund av detta kan Galaxy förvärva en jämförbar eller kanske en liknande hybridmetod. Ingenting kan förändras med konventionella motorer. Dessutom kan Galaxy använda en liten ansiktslyftning, och interiören kan ta en handfull betydande datoröversyn.

Ford Galaxy 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Dessa närmar sig Ford Galaxy 2022 kommer att leverera flera njutbara drinkar. Dessa visar att minivans kan ta sig dit med nyformade frontljus och bakljus. Precis som C-Max, som ger konfigurationsinställningar för varje 5-sits och 7-sits bilbarnstol, fortsätter Galaxy att vara en speciell 7-sits. Den helt nya enheten kan dock uppnå mycket bättre aerodynamik och även minska fordonets kilon.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Denna interiör kan få nya tekniska-bra tjänster. Den större skärmen är ny men rekommenderas troligen, vilket innebär en 7-tums. Pekskärmsteknik i golvet är fortfarande normalt för att minska mängden. Äntligen kunde biltillverkaren Blue Oval presentera de senaste förarassistansverktygen och annan typisk utrustning. Dessa batteripaket är placerade under golven, och denna minivan använder också en vanlig start med toppdäcksfärd. Dessutom erbjuder denna Blue Oval dig en automatisk 8-växlad växellåda.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Galaxy 2022: priser och egenskaper

Ford Galaxy 2022 motor

Dessa närmar sig Ford Galaxies fortsätter att ha sin 1,5 liters EcoBoost-motor samtidigt som de är typiska. Dess motor kommer att klara 160 hästar. Dessutom ger en 2.-liters runt 240 hk. Dieselmotorn ingår vanligtvis i denna lista och den kommer att producera 150 hk. Denna 2-liters TDCi-drivlina har ett annat resultat. Detta kommer att fungera för 180 hk och ett mer imponerande vridmomentspektrum också. Helt enkelt Galaxy Hybrid skulle kunna ha en större 2,5 liters motor.

Ford Galaxy 2022: priser och egenskaper

Detta kommer i Ford Kuga crossover-SUV när vi ovan nämnde att Ford Galaxy kommer att få den första hybridversionen 2022. Dessutom skulle minivanen lika gärna kunna karakterisera hybrid- och inkopplingshybridvarianter. Ford kommer att falla tillbaka på den identiska startup som för närvarande finns i Ford Kuga. Det betyder att Galaxy kan använda en 2,5 liters Atkinson fyrrörsmotor. 48V motorenheten finns tillgänglig tillsammans med det elektriska batteriet.

Ford Galaxy 2022 releasedatum och pris

Produktionen av den senaste Ford Galaxy kommer att påbörjas i Spanien  2022 . Enligt de senaste recensionerna kan denna minibuss vara tillgänglig i europeiska länder i slutet av året. Tyvärr är detta pris inte lättillgängligt, även om många inte räknar med en enorm prishöjning. Alternativt kostar Galaxy Hybrid nära 40 000 euro. Galaxy är en av dessa 14 Ford-typer i europeiska länder som får en viss elektrifiering. Tyvärr kommer det inte att finnas en helt elektronisk version på kreditkorten.

Volvo Grupp A