Ford Fusion 2022: priser och egenskaper

Nya Ford Fusion 2022 Pris, Releasedatum, Active Wagon  – Dessa  Ford Fusion 2022  är tillgängliga på marknaden även om de med största sannolikhet kommer att stoppas. Visa verkligen upp denna mellanstora Ford sedan som är precis vad den är: en bekväm och vällastad 5-sitsar som antingen är attraktiv och trevlig att köra och även tillgänglig som bensinproducerande hybrid eller kanske en anslutningshybrid ( PHEV) design. Dessutom drar denna mellanstora Ford sedan nytta av en enorm regelbunden säkerhetskollektion. Konkurrenter skulle vara Malibu och Camry .

Ford Fusion 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Du kommer inte hitta några estetiska förbättringar för denna Ford Fusion 2022. Ändå kommer nyanserna av Bright White Golden att stoppas tillsammans med Unique Copper. Kylargrillen med 5 klubbor, som var ny för föregående standardsäsong, finns kvar i typerna SE, SE och SEL, medan det fina rostfria nätet ger entrén med titandesignen ett genomgående rikt utseende. Om du behöver en skräckinjagande fusion kan dessa SE potentiellt erhållas med det fysiska utseendet som visar upp mörka däck och svarta ramar över dimljusen.

Inredningsdesign

Hela interiören i  Ford Fusion 2022  ser bra ut om den verkar lite daterad. Flera män och kvinnor passar lätt in i just den Forden, eller kanske flera inom en kris. Med Sync 3-anslutningen och en 8-tums pekskärm erbjuder denna SE-design till och med Sync Connect över Wi-Fi. SEL-snitt har förbättrat sätesmaterial och uppvärmda övre stolar, fordonsmörkare av backspegeln och läderklädda reglage. Detta Titanium utvecklas genom investeringar i konstlädermöbler, uppvärmda kontroller, uppvärmda såväl som avslappnade sittplatser, uppblåsbara akterremmar, ett taklucka och en adaptiv semesterkryssningshantering. Tänk på Titanium som en Lincoln MKZ som har ett Ford-märke på sig.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Fusion 2022: priser och egenskaper

Den ledande Titanium skulle vara ännu effektivare med ett Sony-musiksystem med 12 högtalare, förutom den 245 hk 2.-liters EcoBoost-motorn, som är en lösning för SE. Titanium erbjuder också varma kontroller, varma tillsammans med kylda bilsäten, uppblåsbara säkerhetsbälten bak, adaptiva kommandon för kryssningsresor, samt en röstaktiverad meny. Om de flesta bränsledrivna Fusions har en automatisk 6-växlad växellåda, kommer de att ha Fusion Hybrid plus Fusion Connect-In Hybrid CVT.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford Fusion 2022 motor

Denna Fusion S förblir en toppdäcksfärdsdesign (FWD) som drivs av en 2,5 liters 4-rörsmotor med naturligt sug. Trots det är 1,5-liters Turbo 4 normalt mycket mer effektiv och pålitlig under SE och SEL. Fords turbo 2,1-liters 4-rör med 245 hk väntas fortfarande i Titanium Fusion och ingår även i SE AWD-paketet. Den smarta 6-växlade växellådan kan vara typisk i de flesta fusioner, med undantag för hybrid plus inkopplingshybriddesigner som har en smart CVT-växellåda för 2-liters propanmotor och motorenhet. Dessa 2022 Ford Fusion PHEVs erbjuder 25 kilometers helelektriska valmöjligheter.

Hela den laddade 2,1-liters EcoBoost 4-röret med 245 hk kan som tillval vara tillgänglig från SE plus regelbundet från Fusion Titanium. För varje snabb sammansmältning skapar den en som utan ansträngning kör in på snabbt växlande motorvägar, helt enkelt med hjälp av träningsväxelspakar. De två Ford Fusion Hybriderna och Fusion Connect-In Hybrid producerar bland annat normala mellanklasssedaner med en regelbundet varierad transmission, vilket bidrar till att stabilisera detta samspel mellan gas- och eldrift. Liksom de stabila fusionerna känns dessa hybrider också västerländska eller asiatiska jämfört med USA.

Ford Fusion 2022 pris och releasedatum

Denna godkännandenivå Fusion, en fantastisk S-produkt med en 2,5 liters 4-rörsmotor, erbjuder tillverkarens rekommenderade detaljhandelskostnader på 23 170 euro och 995 euro lokaliseringskostnader. Med en bättre turboladdad 1,5-liters 4-rörsmotor tar denna SE plats för 24 500 euro, medan Ford Fusion 2022 använder SEL 18-tum. Fälgar med 11-lärare ljudsystem börjar på 28 690 euro.