Ford Focus ST 2022: priser och egenskaper

 Framgången i Focus-erbjudandena har  uppmuntrat skapandet av den senaste versionen  Ford Focus ST 2022Ford Focus ST 2022 pris, omdesign, interiör . Ford Focus, som fortfarande presenteras, förväntas bli den 5:e delen i den enkla versionen. Med tanke på att den aktuella produkten har upplevt hård konkurrens från Chevrolet Cruzes verkliga kärlek, spekuleras det i huruvida Ford kommer att erbjuda 2022-designen med en ny design. Den helt nya Ford Focus kommer att få en något större kabin jämfört med nuvarande design. 

Ford Focus ST 2022: priser och egenskaper

Exteriör design Ford Focus 2022

Funktionerna hos den helt nya  Ford Focus 2022  är faktiskt sparsamma. Ändå förväntas det faktiskt ofta att Ford Focus förmodligen kommer att leverera en halvkombi, sedan och kombimodeller i interiören. Dessutom kan Ford Focus i entréområdet tillskriva mer kompakta bakljus och en något mer revolutionerande design jämfört med föregångaren. Företaget kommer att ha ett kylargaller med två lamell och en gjuten karossdel. Som standard motsvarar den yttre designen på din nya Focus inte bara den nuvarande produkten.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

På grund av sin mer omfattande och mycket längre kaross skulle nuvarande Ford Focus ST 2022 kunna ha betydligt mer utrymme för underkroppen, särskilt på passagerarsätena bak. Ändå är den senaste Ford Focus utrustad med ett SYNC 3 infotainmentprogram. Ofta är denna metod av exakt samma skick som den från Ford Fiesta . Information tillgänglig nu om vad du bör göra för att behålla den nuvarande Ford Focus, de specifika analoga rattarna från den befintliga produkten. Men bara för att detta motorfordon fortfarande är i prototyppositionen kan det inkludera digitala kompasser som är associerade med alla andra nyligen introducerade typer.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Focus ST 2022: priser och egenskaper

Ford Focus ST 2022 motor

Den nuvarande Focus kommer ibland att kombineras med en 2,1-liters flerrörsmotor eller kanske en 2,3-liters turbo Eco-Increase-motor. Ett liknande motoralternativ är faktiskt tänkt att fungera. Ändå kunde Ford leka med tanken att utrusta Focus med en 4-rörs turbomotor med viss deplacement. Detta kan göras som ett alternativ till 2,3-litersmotorn i din nuvarande produkt, eller till och med som ett extra motorval.

Ford Focus ST 2022: priser och egenskaper

Det motorsvaret kan tyckas vara Fords svar på Chevrolets helt turbo Cruze-produkt, såväl som Honda Civics val av semi-turbomotorer . Dessutom kommer en 2022 Ford Focus ST att ha samma femtioprocentiga tolvväxlade manuella växellåda som din befintliga design. Interaktionen kan ha bättre femtio procent 12-växlad tvåkopplingssystem metod bil. Du kommer också att se EV-versionen med 23 kWh vätskekylt litiumjon-elektriskt batteri med en vikt plus 107 kW / 143 hk.

Ford Focus ST 2022 releasedatum och pris

Trots det finns väldigt lite information tillgänglig om den speciella Ford Focus ST 2022 , den förväntas komma ut på den globala marknaden någon gång under 2019. Detta är utan tvekan innan den kommer ut på den amerikanska marknaden för första gången 2022. Den lätta sedanen kommer sannolikt att komma in till en ungefärlig kostnad på 22 600 euro för denna basversion och 42 000 euro för RS.

Volvo Grupp A