Ford Fiesta 2022: priser och egenskaper

Nya Ford Fiesta 2022 ansiktslyftning, interiör, releasedatum  – Denna Fiesta skulle vara den överlevnadssedan eller kanske en halvkombi som Ford kan ta ut på marknaden i dessa amerikanska sektorer för att utvecklas och utveckla en metod för sin crossover-attack. Denna lätta sedan drivs av en 1,6-liters, 4-rörsmotor med 120 hästkrafter och 112 lb-fot i vridmoment. Denna  Ford Fiesta 2022 är en trevlig småstadsrunabout med en snyggt använd interiör och rimliga bränsleekonomisresultat. Med ytterligare nackdelar än bara den undermåttiga bagageutrymmet och det begränsade sovrummet i den bakre kabinen, utvecklas denna överklagande för konkurrenter i relativ klass som Nissan Versaoch även Kia Rio, dock mycket mer dominerande, speciellt när man tänker på US Fiesta, baserad på mjukvara som är föråldrad jämfört med resten av samhället. Intresserade parter kan få de budgetvänliga och vänliga startkostnaderna på 14 260 euro för botten Fiesta S sedan.

Ford Fiesta 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Den andra planeten har en helt annan fiesta. Denna amerikanska fiesta har alltid varit orörd eftersom den började 2011, vilket tiden visar. Denna start fiesta strips en enda 15-tum. Rostfria stålfälgar, även om Fiesta ES är fäst med 15-tums legeringsfälgar med en blank metallisk beläggning. De flesta av designen inkluderar ett svart bälte och till och med kroppsfärgade dörradresser, sminkspegeladresser och sedan främre och bakre stötfångare förutom solcellsfärgade muggar. Ett eventuellt taklucka plus bakspoiler rekommenderas i SE. Halogenstrålkastare kommer att vara vanliga, även om SE inte får obligatoriska rostfria dimljus. Denna Ford Fiesta 2022 är bland de mycket mindre sedanerna på marknaden idag, med en total körtid på 173,5 tum, en hjulbas på 98 tum, vardera tjocklek för 67,8 tum och en höjd på 58 tum.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Det optimala med 5 invånare kunde täckas perfekt under  Ford Fiesta 2022 Sedan. De översta containerstolarna kommer att vara behagligt vadderade och fantastiskt förstärkta. Dessa förarstolar ger flera justerbarhet. Riktlinjen kommer att vara slank-variabel, vilket gör att man väljer en idealisk körfordonssituation med bästa möjliga sfäriska medvetenhet för många förare. De bakre bilsätena är vanligtvis stora och mysiga tillräckligt för sammanhängande tidsperioder, endast för snabbare passagerare. Sinne- och benutrymme i förväg kommer att vara gott. Däremot är benutrymmet inuti den bakre delen lite begränsat. Varje person som är över 6 fot längre kan vila, gå över benen och förvrängas inuti de bakre bilsätena. Inträde och sedan utträde från din Fiesta Sedan kan vara okomplicerat på grund av högre uppsatta stolar och till och med stora öppna dörrar.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Fiesta 2022: priser och egenskaper

Ford Fiesta 2022 motor

Dessa 120 hästkrafter, tillsammans med 112 lb-fots  vridmoment. Motorerna som produceras av dessa 1,6-liters rörformade motorer ger tillräcklig framdrivning vid låga hastigheter eller till och med stillastående för byggarbetsbesökarna, men är då ganska lata med den möjliga leveranstjänsten. Att försöka slå väghastigheten eller att vakna är en ständig händelse som utsätter den här motorn för en betydande belastning. De övergripande acceleratorsvaren är både exakta och strålande. Ändringar av standard 5-växlad Guidebook-växellåda kan göras enkelt och sedan snabbt; då finns det en rejäl kroppsvikt i växelspakens mått. Varje icke-obligatorisk 6-växlad automatisk växellåda med dubbla kopplingssystem känns mycket mindre bearbetad än reseguiden och tar vanligtvis också på sig festens nöje-att-push-attraktion.

Denna Ford Fiesta 2022är ganska många roliga bilar i entréplan, som kännetecknas av sin gokartliknande kördynamik och praktiska underhåll. Det kan dock undergräva en hel del av åkkomforten och komforten då fjädringen justeras något starkare jämfört med vissa av sina konkurrenter. Det och dess helt enkelt semi-avslappnade stolar skapar en hel del smärta i kabinen, mer än grövre motorvägsområden tillsammans med krusningar där ljudet sannolikt kommer igenom med en lagom volym också. Den kan dock fortfarande köras relativt med befintliga kurvor, visar små rullande rörelser på restriktionerna och visar att det är särskilt behagligt runt om. Denna riktning mäts fint,

Ford Fiesta 2022 pris och releasedatum

Dessa Ford Fiesta sedaner släpps ut på marknaden som ett budgetvänligt vän- och familjefordon med utgångspunkten Fiesta S sedan, med säljarens rekommenderade dekaletikettkostnad på 14 260 euro eftersom Fiesta SE sedan kostar 15 490 euro. Individuell prissättning exkluderar Fords flyktkontroll på $ 975 förutom skatter, registrerings- och certifieringsavgifter. Att utrusta varje SE Ford Fiesta 2022 med det föreslagna SE Look-paketet och alla möjliga komponenter för din helt fyllda enhet kan höja detta pris till nästan 25 000 euro.

Volvo Grupp A