Ford Falcon Nationals 2022: priser och egenskaper

Nya Ford Falcon Nationals 2022, releasedatum, redesign  – Ford Falcon har varit en gåva i cirka 50 år, och den kommande  Ford Falcon 2022 kan nå dessa handelsmarknader igen. Noterad som en sedan, kunde Falcon komma dit med en förnyad design som i princip inte har något att göra med sin föregångare, och den kommer verkligen att ha ett kraftfullt och modernt yttre utseende. Dessutom finns det en högkvalitativ interiör och en mycket effektiv drivlina som kan öka prestandan ytterligare. Runt om kan det här vara en sedan för sportevenemang som kan ta sig dit med många modifieringar tillsammans med en robust V8-motor. Beroende på flera rykten kan den första försäljningen ske i Melbourne, Sydney; Det faktiska publiceringsdatumet kan dock ännu inte identifieras.

Ford Falcon Nationals 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Om allt ska förolämpas kan den speciella Ford Falcon 2022fick en välförtjänt exteriöruppdatering utan tvekan. Nästan alla delar av kroppen kan förändras eller förbättras, och i princip absolut ingenting lämnas oskadat. En helt ny grupp av distinkta 19-tum. Fälgar kan finnas i betalkorten, liknande de linjer som råkar löpa över hela kroppen. 20 tums däck är också tillgängliga och inte obligatoriska. Falcon är ett aktuellt sportfordon; därför är de senaste uppfinningarna vanligtvis inte unika. Dessutom ökar dessa Falcon-kapaciteter stadigt produktlinjerna tillsammans med stilelement och aerodynamik. Ett helt nytt entrégaller, som omsluts av ett rostfritt stålband, har en unik effekt.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredningsdesign

Denna kommande  Ford Falcon från 2022  kommer att ha plats för nästan fem resenärer. Bilsäten i konstläder är också integrerade, liksom premiumljudsystemet, den utbytbara digitalkameran, det dubbelsektoriga miljöhandtaget och Wi-Fi. Dessutom finns det en 8-in. Ljudpekskärm ingår i leveranslistan för SYNC3 infotainmentprocesser. Denna metod erbjuder en solid hantering såväl som en ny navigeringsteknik. Flera universella seriella buss-plugin-program och trådlös Bluetooth är också integrerade. Främre och bakre parkeringsdetektorer är standard, även om vindrutetorkare är tillval. Vanligtvis är den här interiören utsökt och sportig, dessa bilsäten är bekväma, och sedan finns det mer än tillräckligt med huvud- och benutrymme.

Ford Falcon Nationals 2022: priser och egenskaper

Ford Falcon 2022 motor

Denna Ford Falcon 2022 gömmer en autentisk best under locket, en 5 liters V8-drift. Dess system kan utveckla nästan 475 hästkrafter plus 430 lb-fots vridmoment. Alla 6-växlade manuella växellådor är tillgängliga, och det är ett tillägg till bakdäckets resedesign. De flesta köpare blev besvikna då automatlådan inte kommer att vara ett alternativ. Även om det i sanning kan förstöra det mesta av njutningen av den sportiga sedanen. Dessutom når denna Falcon 0-60 mph på bara 4,9 sekunder på bara några sekunder. Bränsleekonomin kan vara så hög som 17 miles per gallon i staden och så hög som 24 miles per gallon på vägen.

Ford Falcon Nationals 2022: priser och egenskaper

Ford Falcon 2022 releasedatum och pris

Denna Falcon kan hitta generationen inom den korta tiden, även om detta releasedatum inte anges som ett alternativ. Chansen är stor att den här sedanen kommer till Australien först eftersom Falcon utan tvekan är en valfri enhet. Den Ford Falcon-kostnaden för 2022 måste börja med cirka 40 000 euro för konstruktionen av fundamentet, med användning av hyllfunktioner specifikt.