Ford F-150 2022: priser och egenskaper

Den nya generationen av världens mest populära pickup är här. Som vi förväntade oss har det mestadels medfört evolutionära förändringar, med ständiga förbättringar av prestanda, prestanda och komfort. Nu när den nya modellen är här är det dags för uppdaterade versioner. Det första jag tänker på är förstås Ford F-150 2022 Raptor, som kommer ut på marknaden senare i år. Vi räknar med många uppgraderingar från standardmodellen, men den mest anmärkningsvärda förändringen från föregående generation blir den nya motorn.

Vi antar att Ford -ingenjörer kommer att använda samma formel som föregående generation. Med andra ord kommer denna pickup med olika uppgraderingar jämfört med basmodeller. Vi förväntar oss saker som förbättrad fjädring, högre markfrigång och annan terränghårdvara från den nya modellen. Naturligtvis kommer Ford F-150 Raptor 2022 också att levereras med många stylingdetaljer som understryker dess prestanda.

Ford F-150 Raptor 2022 design

Naturligtvis kommer Ford F-150 Raptor 2022 att baseras på den nya generationen av pickupen. Jämfört med föregående generation innebär den nya modellen inga radikala förändringar. Detta är mer en utveckling av den tidigare modellen som gav några revolutionerande tekniker och designlösningar. På Raptor använder vi samma designmetod som den tidigare modellen.

Med andra ord kommer den här modellen med många uppgraderingar. Först är det den mekaniska aspekten av lastbilen och det första jag tänker på är fjädringen. Du kan räkna med en liknande terränguppställning, med nya stötdämpare, högre markfrigång, mer fjädring osv. Funktionslistan inkluderar även terränggodis som bakaxelns låsdifferentialer, terrängdäck, standard all- hjulsdrift, skidplattor och mer.

Naturligtvis förväntar vi oss också några exklusiva stylingsdetaljer som understryker modellens högpresterande karaktär. Utseendet är baserat på den nya generationen, betonad av många svärtade detaljer, inklusive en unik kylargrilldesign. Dessutom kan du räkna med svart plast runt lastbilen, svarta hjul, massiva terrängdäck, unik grafik etc.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inre

Inuti förväntar vi oss också några unika detaljer. Mest anmärkningsvärt är naturligtvis nya klädsel, medan vi också går för nya platser med unika sömmar. Dessutom väntas några ”Raptor” -märken, medan en lång rad standardutrustning borde få hytten att se mer elegant ut.

✓ Du kan också kontrollera:

Den Ford F-150 Raptor 2022 kommer att gynnas av nyheterna som införts med den senaste redesign. Instrumentpanelens design kommer att vara ungefär densamma, och det inkluderar den nya, ganska massiva, infotainment -skärmen, liksom andra tekniska tillbehör.

Ford F-150 Raptor 2022 motorer

Detta är definitivt den mest intressanta aspekten av Ford F-150 2022 Raptor. Vi ser snart ett nytt motoralternativ. Det blir en 5,2 liters kompressor V8, samma som finns i Shelby GT500. I detta fall kommer maxeffekten att vara cirka 700 hk, vilket tydligt indikerar att Ford siktar på Rebel TRX med denna motor.

Den nya versionen kommer som F-150 Raptor R 2022 . Standardversionen kommer dock troligen att fortsätta utan ändringar under huven. Du kan räkna med en välkänd 3,5-liters, två-turbo EcoBoost-motor som ger cirka 450 hästkrafter och ett vridmoment på 510 pund.

Båda motorerna levereras i kombination med en 10-växlad automatlåda med fyrhjulsdrift som standard.

Ford F-150 Raptor 2022 släppdatum och pris

Den Ford F-150 Raptor 2022 förväntas nå marknaden i slutet av 2021. Prismässigt bör standardversionen ligga på cirka 55 000 euro. Å andra sidan kommer Raptor R förmodligen att gå över 70 000 euro.

Volvo Grupp A