Ford Expedition 2022: priser och egenskaper

Med en bekväm hytt och plats för upp till åtta passagerare är nya Ford Expedition 2022 en arbetshäst för stora familjer. Som tidigare erbjuds en av de största SUV: erna på marknaden med både Expedition Max -versionen med standardlängd och med en lång hjulbas. Olika rapporter säger att den kommande modellen kommer att uppdateras och kan erbjudas med avancerade förarassistansfunktioner. Som du säkert vet är Expedition en SUV med en stor kabin som ger en bekväm upplevelse för alla passagerare.

Under huven har denna SUV i full storlek samma dubbla turboladdade drivlina som sin föregångare. Dessutom kan denna motor producera 375 hästkrafter och 470 lb-ft vridmoment.

Ford Expedition 2022: priser och egenskaper

Vad är skillnaden mellan Ford Expedition och Expedition Max?

En av de bästa familjevänliga SUV: erna är definitivt Ford Expedition. Denna SUV är massiv och tack vare sin konstruktion sticker den ut på vägen. I allmänhet är det mycket känt för sitt uttrycksfulla galler och likhet med F-150 strålkastare. A

Som redan nämnts finns den nya modellen som en Max -version med standardlängd och lång hjulbas. Båda modellerna erbjuder samma design, medan Max -versionen är längre och har mer inre utrymme som extra lastutrymme.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford Expedition 2022 interiör

Inuti är den kommande Ford Expedition 2022 en rymlig SUV med en modern hytt. Bakom den tredje raden erbjuder den vanliga Ford Expedition 19,3 kubikmeter växellåda som kan utökas till 63,6 med sätena nedfällda. Men när den andra raden viks expanderar utrymmet till 104,6 kuber. Expedition Max bakom den tredje raden erbjuder en imponerande last på 34,3 kubikfot, eller 79,6 med nedfällda säten. Expedition Max viker andra raden och drar 121,5 kuber.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Som tidigare har frontkabinen mjuka säten som är kraftjusterbara med tygöverdrag. När shoppare dessutom hoppar över till Expedition Limited får de platserna i läderklädsel och har möjlighet att lägga till värmare, kylare eller till och med massageapparater. Ett 8,0 -tums Sync 3 -pekskärmsinfotainmentsystem med Apple CarPlay och Android Auto -kompatibilitet är standard. Expeditionen har också många aktiva säkerhetsfunktioner, inklusive automatisk nödbromsning, aktiv körfältskontroll och blindpunktsövervakare.

Ford Expedition 2022: priser och egenskaper

Drivsystemspecifikationer

Som vi skrev i början kommer nya Ford Expedition 2022 att använda samma motor som sin föregångare. Som sagt, vi kommer åter se en 3,5-liters, dubbel-turboladdad V6 som kan leverera 375 hästkrafter och 470 lb-ft vridmoment.

Men att välja Platinum-modeller ökar effekten till 400 hästkrafter och 480 lb-ft vridmoment. Det finns en god chans att Expeditionen kommer att använda samma 10-växlade automatlåda tillsammans med ett AWD-system som tillval. Med rätt utrustning kan expeditionen dra upp till 9 300 pund.

Ford Expedition 2022: priser och egenskaper

Hur mycket kommer Ford Expedition 2022 att kosta?

Den kommande Ford Expedition 2022 erbjuder mer komfort och bättre styling. Denna SUV kommer att komma nästa år och är inte alls billig. Grundmodellen börjar på 52 810 euro, medan den begränsade utrustningen kostar 64 740 euro.

Det bästa erbjudandet är platinaversionen, som når 75,330 euro före alternativ. För en Max med längre hjulbas stiger priset med ytterligare 3 000 euro. Fyrhjulsdriften ligger också på cirka 3 000 euro.

Volvo Grupp A