Ford Excursion 2022: priser och egenskaper

Återkomsten av Ford Excursion 2022 är mer sannolik idag än någonsin. Större är bättre, det kan vi alla se. Du kan läsa många rykten om Excursion SUV och dess eventuella återkomst. Ett steg i taget. Inget är officiellt än, men du kan se att de mest etablerade tillverkarna återupplivar äldre namnskyltar. Utflykt är en perfekt kandidat och Ford kan ha stor nytta av den nya SUV i full storlek.

Naturligtvis är Excursion den största SUV någonsin, du kan se vart detta tar vägen. Denna stora SUV tillverkades 1999-2005. Från och med nu har vi några pålitliga rapporter om återkomsten som modell 2022. Vi har all information så kolla in det.

Ford Excursion 2022: priser och egenskaper

Utflyktsmått 2022

 Den kommande Ford Excursion 2022 kommer med nästan samma dimensioner som sin föregångare. Plattformen kommer att vara ny så vi kan inte förutsäga den exakta storleken på SUV: n. Ford kommer dock säkert att leverera den största SUV: n. Just nu dominerar Chevy Suburban segmentet och är 134 tum långt. Den tidigare utflykten var 137 tum lång så matematiken är tydlig.

Dessutom föreslår vissa källor en ny 140-tums utflykt. När det gäller design måste Excursion avvika från sin föregångare. 2022MY kommer säkert att bära Fords nya formspråk, men återigen är det svårt att förutse exakt hur det kommer att se ut.

Ford Excursion 2022: priser och egenskaper

inre utrymme

Hytten på Ford Excursion 2022 kommer att vara mycket rymlig och bekväm. Baserat på Ford F-250 Super Duty Truck har Excursion så mycket att erbjuda. I SUV -segmentet måste du leverera modern och konkurrenskraftig inredning idag. Ford tar inga chanser så vi förväntar oss massor av trimnivåer. En förorts SUV är full av premiumsaker, så Ford måste åtminstone hänga med.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Det finns plats för åtta passagerare i de tre sätesraderna. Chevrolet Suburban erbjuder 145 kubikfot lastutrymme. Utflykt är en större modell, så vi förväntar oss lite mer lastutrymme. Blue Oval kommer att ha ett nytt SYNC4 -infotainmentsystem och förmodligen också många säkerhetshjälpmedel. Annat än det skulle allt annat vi skriver vara ren spekulation.

✓ Du kan också kontrollera:

Dieselutflykt – kommer det att hända?

På den tiden erbjöd Excursion SUV en dieselmotor. Den Ford Excursion 2022 kommer återigen att vara baserad på Ford F-250 lastbil. Lyckligtvis är F-250-modellen tillgänglig med ett diesel-framdrivningsalternativ. Logiskt nog har SUV i full storlek samma motor. Men för närvarande finns det några hinder. F-250-lastbilen erbjuder också ett 7,3 liters V8-bensinkvarn.

Den kan producera 430 hästkrafter och 475 lb-ft vridmoment. Denna motor kommer säkert att hända, men 6,7 liters V8 -turbodieseln är fortfarande ett mysterium. Denna motor levererar 475 hästkrafter och upp till 1050 lb-ft vridmoment. Med denna motor kommer Excursion helt enkelt att dominera SUV -segmentet när det gäller släpvagnsbelastning.

Ford Excursion 2022: priser och egenskaper

Ford Excursion 2022 pris, lanseringsdatum

Så snart den kommer kommer den nya Ford Excursion att kosta mer eller mindre 50 000 euro 2022 . Som sagt kommer Ford säkert att leverera en hel del trimnivåer, vilket är bra. Vi förväntar oss mer information under de närmaste månaderna. SUV i full storlek förväntas slå ut på marknaden under första kvartalet 2022.

Volvo Grupp A