Ford Everest 2022: priser och egenskaper

Läckta detaljer om nya Ford Everest 2022 väcker redan mycket spänning. SUV: n med sju platser kommer att se allvarliga förändringar, och här är vad du kan förvänta dig av modellen 2022. Först kommer Ford att införa några mekaniska förändringar. Tack vare detta har kunderna ett bredare utbud av motorer, inklusive hybridvarianten.

Mer moderna uppgraderingar kommer att tas emot både ute och inne. Everest SUV finns i sex trimnivåer, och två- och fyrhjulsdrivna system finns också. Priset kommer att stiga något, men inte avsevärt. På lanseringsdatumet ska Ford lansera sin nya modell under andra halvan av 2021.

Ford Everest 2022: priser och egenskaper

Everest 2022 ändras

Den kommande Ford Everest 2022 kommer att introducera några intressanta förändringar. Först och främst är det tredje generationens modell som lanserades 2019. Det betyder att Everest SUV är en relativt ny modell, och Ford tror bestämt att inga större förändringar behövs just nu. Enligt den senaste läckan kommer Everest att få något större exteriörfunktioner och nya valfria 19-tums lättmetallfälgar. Den främre kåpan har fler krom accenter och den främre stötfångaren ser mer aggressiv ut.

Interiören kommer att ge tekniska uppdateringar. Detta inkluderar ett nytt infotainmentsystem och de senaste förarhjälpen. Som sagt, SYNC4 -infotainment är tillgängligt, och Ford kommer också att introducera en större och valfri skärm. Å andra sidan behålls hyttens layout tillsammans med de kompletta inredningarna.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Ford Everest 2022: priser och egenskaper

Ny dieselmotor

Helt nya Ford Everest 2022 kommer att introducera en ny sexcylindrig dieselmotor samt plug-in hybrid bensinprestanda. Å andra sidan är en 3,2-liters femcylindrig turbodiesel rabatterad. Som sagt, 2,0-liters dubbel-turbodiesel är nu standardmotor med 210 hk och 369 lb-ft vridmoment. En 10-växlad automatlåda är också ny. När det gäller den nya sexcylindriga dieseln säger olika rapporter att effekten kommer att producera 250 hästkrafter och 452 lb-ft vridmoment. T.

✓ Du kan också kontrollera:

Samma motor finns under huven på Ford F-150 pickup. Hybriddrivlinan är den största uppgraderingen för 2022. Det är en plug-in hybrid drivlinan som är utformad för att leverera 361 hästkrafter och 500 lb-ft vridmoment. Vi väntar fortfarande på att Ford ska släppa detaljer om bränsleekonomisiffrorna.

Ford Everest 2022: priser och egenskaper

Ford Everest 2022 trimnivåer och priser

Den Ford Everest 2022 erbjuds i sex olika utföranden. Grundutrustningen är Ambiente, kostar cirka 50 000 euro och är utrustad med en standard 2,0-liters dieselmotor. Nästa trim kallas “Trend” och kostar 57 000 euro. Mekaniskt är det samma modell som grundversionen, men erbjuder mer standardutrustning. Trend Sport kostar 65 000 euro och kommer att lägga till ett 4 × 4 -system, lädersäten och en större infotainment -skärm. Wildtrak X är utrustningen som är tillgänglig för 70 000 euro.

Volvo Grupp A