Ford C Max 2022: priser och egenskaper

Nya Ford C Max 2022 Pris, recension, Interiör  – Sedan den fjärde åldersgruppen av samma design kan  Ford C Max 2022  presenteras som en hybridversion, och det är utan tvekan den primära versionen med denna klass som råkar inte vara gasen – endast autom. Det blir en aspekt av Fords försök att förse den kritiska motståndaren med Toyota Prius och ett nytt bilmärke för den gröna bilindustrin som utvecklas. Men att bära i termer av atmosfär är inte riktigt den enda funktionen som Ford lägger in med denna design. Det är verkligen exceptionell bränsleekonomi och motormätare som vi kommer att överväga.

Exteriör design

Håll en sedan tillsammans med en   halvkombi levererar Ford C Max 2022 noggrant och smidigaste serien, i många kvantiteter som en stor och upprätt form av den slutliga designen. Den guidade turen ut ur bilen visar den senaste modellen av ditt trapetsformade galler med den berömda fordsignalen och metoden. I elementet lutar det accentuerade varumärket och fastighetsfönstrets position mot utvecklingen av små minivans snarare än mot ännu större bilar med vetskapen om att 17 däck för den enda serien stöder. Men med plåthörn tillsammans med rak baklucka ser den här versionen ut som en kombi. Det är därför en modern designbil, men med stort fokus på att visa ett slående utseende.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredningsdesign

För de flesta av dem som gillar Ford finns det ett problem med noggrant och läckert plastmaterial också förknippat med den utgående Toyota Prius, även om den inte ens lämpar sig för den helt nya bilen som är ute efter att slå den nuvarande marknadspositionen. En annan svårighet kan vara den allmänna bristen på utrymme för att locka fler kända resenärer. Det är en enda av utmaningarna med nuvarande Prius, och kanske 2022 års Ford C Max chans att få frustrerade köpare. Förutom utrymmesbristen är infotainmentprogrammet och tekniken i kabinen genom användningen av en 6-högtalare AM / FM / lätt, stel enhet / MP3-musiksystem med USB 2.0 och AUX-ingång i uttag, ett upplyst handskfack, nyckellöst inträde, automatisk väderkontroll för två regioner,

Ford C-Max 2022 motor

Tillsammans med motorn i hela Ford C Max 2022 är detaljerna enkla. En 2.-liters flerrörsmotor och hybridprocess, som tillsammans möjliggör 195 hk (även 54 mycket mer än Prius), enbart på grund av sin vikt, offrar denna Ford betydligt mer kraft – 40 miles per gallon än andra hybrider, och ger skydd och mycket mindre nervositet under hela resan.

Ford C Max 2022 releasedatum och pris

Om vi ​​tänker på Ford C Max 2022 kommer den förr eller senare efter 2019 att slå in i branschen utan större förändringar. Enligt priset börjar Foundation SE-designen på 24 000 euro kontant. En högre platinaprodukt drar nytta av cirka 27 000 euro: priset bör naturligtvis vara högre om du väljer många fler alternativ.

Volvo Grupp A