Ford Bronco 2022: priser och egenskaper

Vi kan inte vänta med att se den helt nya Ford Bronco 2022 SUV som kommer ut på gatorna. Denna modell bör träffa återförsäljare under andra kvartalet 2021, och vi har mer än tillräckligt med information om nya Bronco. Precis som alla andra tillverkare spelar Ford en viktig roll i den gröna revolutionen. I princip erbjuder varje ny modell någon form av elektrifiering, och Bronco kommer inte att vara annorlunda.

Dessutom kommer Bronco att få en berömd Raptor -behandling, och till och med pickup -varianten är enligt uppgift på gång. Uppenbarligen planerar Blue Oval -tillverkaren att bygga en hel Bronco -familj som kommer att erbjuda både stadsjeepar och pickupbilar. Förväntningarna är stora och här är allt vi vet om denna SUV.

Ford Bronco 2022: priser och egenskaper

Bronco 2022 exteriör och interiör

Hittills har vi hört många rykten om nya Ford Bronco 2022 . Dess design har länge varit ett absolut mysterium. Men nu är det mycket tydligare. Bronco SUV kommer att köra på samma plattform som ligger till grund för Ranger medelstor lastbil. Precis som Jeep Wrangler kommer Bronco att erbjuda både två- och fyrdörrars varianter. Dessutom erbjuder Ford flyttbara dörrar, tak och mycket mer. Designen ser helt ny och mycket modern ut för en SUV som Bronco.

Inuti kommer den kommande Ford Bronco 2022 att se unik och modern ut. Det kommer att finnas många trimnivåer, och grundutrustningen kommer att ha mer än tillräckligt med standardutrustning. Dessutom är komforten utmärkt och hytten är mycket praktisk i allmänhet. Bronco kommer att ha en rymlig interiör, även om vi inte vet allt om den här modellen, inklusive pekskärmsalternativen.

Ford Bronco 2022: priser och egenskaper

Många motoralternativ

Den kommande Ford Bronco 2022 kommer att vara mycket lik Ford Ranger pickup. Detta inkluderar samma plattform och troligen samma drivlinealternativ. Till att börja med är en 2,3-liters EcoBoost en trolig kandidat, som också finns i Ford Focus RS-modellen. Denna motor ger 270 hästkrafter och 310 lb-ft vridmoment. Ford kommer att erbjuda sin tioväxlade automatlåda, men en manuell växellåda är också ett bra alternativ.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Bronco erbjuder en 2,7-liters EcoBoost V6 och hybriddrivning som tillval. Den kraftfulla V6 utvecklar 335 hk och 380 lb-ft vridmoment. Bronco Hybrid -modellen kombinerar en 3,0 liters EcoBoost -motor med en elmotor. Totaleffekten anges från 350 hk till 400 hk.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford Bronco 2022 Raptor

Helt nya Ford Bronco 2022 Raptor kommer också att träffa återförsäljare någon gång nästa år. Vi vet inte om Ford kommer att kalla det Raptor eller Warthog. Båda namnen är en möjlighet. Vad vi har hört kommer V8 inte att driva den nya Bronco Raptor. Istället kommer denna högpresterande variant troligen att introducera en av EcoBoost V6-motorerna.

Den mest troliga kandidaten är en 3,0-liters twin-turbo V6 med 400 hk. Det andra troliga resultatet är en 3,5-liters twin-turbo V6-motor med 450 hästkrafter. Utsidan kommer att se mer aggressiv och sportig ut. Interiören kommer dock att ha samma design, men vi förväntar oss en lite bättre användning av högkvalitativa material.

Ford Bronco 2022: priser och egenskaper

Ford Bronco 2022 pris, släppdatum

Den grundläggande tvådörrars Bronco 2022-SUV kommer att kosta cirka 28 000 euro. Men Ford Bronco 2022 kommer att erbjuda många utföranden, så priset speglar perfekt nivå av lyx. Till exempel kommer First Edition -modellen att kosta 60 000 euro och Bronco Raptor 2022 kommer att kosta lite mer. Försäljningen börjar någon gång 2021, möjligen årets andra kvartal.

Volvo Grupp A