Ferrari Purosangue 2022: priser och egenskaper

Den helt nya SUV för Ferrari Purosangue 2022 spionerade på för första gången. För exakt två dagar sedan fångades prototypen i tung kamouflage nära Ferrari -högkvarteret i Italien. Vid första anblicken lånar den kommande SUV några av sina karosseripaneler från den berömda Maserati Levante -modellen. Den sitter dock lägre och har en mer attraktiv design.

Ferrari Purosangue kommer från de senaste medienyheterna någon gång nästa år och kommer att tävla mot supremar med högsta prestanda som Aston Martin DBX, Bentley Bentayga och Lamborghini Urus.

Ferrari Purosangue 2022: priser och egenskaper

Ferrari Purosangue 2022 första utseende

Ferrari: s första högpresterande SUV, Purosangue 2022 , spionerades på i Italien igår. Men som vi nämnde tidigare är hela kroppen faired och vi lyckades knappt se vad denna SUV har att erbjuda. Först och främst ger spionbilderna lite små ledtrådar, och nya Ferrari Purosangue ser lägre och smalare ut än de flesta SUV: er idag.

I allmänhet ligger attraktionen på framsidan. Purosangue har det erkända Ferrari -gallret som på något sätt påminner oss om Portofino -modellen. De nya bilderna visar också söta snygga strålkastare och sportiga svarta hjul.

✓ Du kan också kontrollera:

Kabinspecifikationer

Tyvärr finns ingen bild av interiören. Enligt nyheter kommer dock hytten på Ferrari Purosangue 2022 att ha tillräckligt med plats för fyra vuxna och anständigt lastutrymme. Vi kan anta att sätena är maximalt stödjande och att kolfiberpaneler sannolikt kommer att pryda varje tum av Ferrari -interiören.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Påstås att nya Ferrari Purosangue kommer att ta ett annat tillvägagångssätt än Roma och F8 Tributo. Det betyder att den kan hantera en digital display i instrumentgruppen och minst en 7,0-tums infotainment-skärm monterad vertikalt i mitten av instrumentpanelen.

Ferrari Purosangue 2022: priser och egenskaper

Rykten om Ferrari Purosangue -motorn från 2022

Det finns inte mycket information om motorn under den nya Ferrari Purosangue 2022 SUV . Vissa rykten tyder på att den kommer att använda samma maskin som plattformsdelningspartnern Roma-Modell. Denna modell använder en turboladdad 3,9-liters V8-motor och ger 612 hk och 760 Nm vridmoment i GT-varianten. Roma använder dock en bakhjulsdriven layout, och vi antar ett fyrhjulsdrivet system för Purosangue.

En nästa kandidat är ett V12 -alternativ. När det händer slår den nya Purosangue lätt modeller i samma klass, inklusive Aston Martin, Lamborghini Urus och den mest kraftfulla Bentley Bentayga Speed.

Ferrari Purosangue 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

Den helt nya Ferrari Purosangue 2022 har spioneras på för första gången, och det är den mest spännande nyheten. Tyvärr är denna kommande SUV i prototypform och bär tung kamouflage. I allmänhet lyckades vi upptäcka några av dess överklagande som lånats från Maserati Levante -modellen.

Enligt Ferrari debuterar nya Purosangue officiellt nästa år som ”FUV” (det vill säga ”Ferrari Utility Vehicle”). Priset ska fortfarande fastställas tidigt, men vi förväntar oss att den här modellen kommer att kosta inte mindre än 300 000 euro. Purosangues främsta konkurrenter är modeller som Aston Martin DBX, Bentley Bentayga och Lamborghini Urus. Vi kan förvänta oss mer information om denna SUV under de kommande månaderna.

Volvo Grupp A