DS7 Crossback 2022: priser och egenskaper

DS7 Crossback 2022 , som lanserades i februari 2017, är den första andra generationens DS-fordon som har utvecklats fullt ut efter att DS splittrats från Citroën. DS7 Crossback, som lanserades i januari 2018, kommer att dra nytta av en omstyling under första halvåret 2022 som gör det möjligt för den att dra nytta av estetiska förändringar både fram och bak, en ökning av dess tekniska innehåll och ”ankomsten av” En mycket mer kraftfull hybridversion.

Inspirerad av den senaste DS4 kommer den omdesignade DS7 Crossback att ha en mindre barock stil som tenderar mot enkelhet och mindre krom. Projektorerna är förfinade och stöds av en LED-guide som motsvarar DS 4, men inte direkt, i motsats till vad ovanstående figur antyder. Baksidan av den omdesignade DS7 Crossback genomgår också en utveckling, med en helt ny baklucka och nya bakljus som är tunnare och vassare men behåller sina flagnande former. De framhävs av en karossveck som förbinder dem med bakluckans fönster.

DS7 Crossback 2022: priser och egenskaper

DS7 Crossback 2022 moderniserad interiör

De yttre estetiska modifieringarna avrundas av en moderniserad interiör, vilket gynnar framför allt när det gäller den tekniska utrustningen. Till skillnad från Peugeot 3008 har den omgjorda DS7 Crossback det nya gränssnittet från Stellantis Group, som DS 4 invigde. Det här nya systemet är ultramodernt och konfigurerbart som en smartphone med ett antal konfigurerbara widgets. Detta system kommer fortfarande att sändas via en 12-tums pekskärm, men åtminstone navigeringen kommer att ta upp allt tillgängligt utrymme.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Precis som med andra tekniker bör DS 7 Crossback få de senaste framstegen från DS 4, särskilt med nivå 2 autonom körning eller förbättrad filbytesvarning, men bör ignorera sikten uppåt som projiceras på fordonet. Vindskydd. Omvänt kunde den omdesignade DS7 Crossback ta emot gester och röstkommandon från DS 4.

DS7 Crossback 2022: priser och egenskaper

En version utan motstycke på 360 hk

Det kommer inte att finnas några motoruppgraderingar på den omgjorda DS 7 Crossback, men hybridmotorerna kommer att göras om för att rymma ett batteri med större kapacitet som möjliggör bättre autonomi i 100 % elektriskt läge. Men framför allt kommer den omgjorda DS7 Crossback att dra nytta av en hybridmotor i slutet av 2022, vars prestanda är ännu mer värd sin rang. Faktum är att en 360 hk version av DS 7 Crossback planeras, som kommer att ta över motorerna i DS9 och göra det möjligt för den kompakta SUV:n DS att prestera ännu bättre samtidigt som CO2-utsläppen minskar.

Sammanfattningsvis, som vi kan se, ger DS sig själv möjligheten att konkurrera med sina allt hårdare konkurrenter och ger DS 7 Crossback en restyling som gör att den kan gå längre än att hålla sig på par i tävlingsstriden. i ett mycket konkurrensutsatt segment. Presentationen av DS7 Crossback kommer under första halvan av 2022 för marknadsföring under sommaren.

Volvo Grupp A