DS 3 Crossback 2022: tekniska data, pris, releasedatum

DS Automobiles är ett varumärke som kännetecknas av sina begränsade upplagor, som erbjuder ett plus i exklusivitet jämfört med sina konventionella modeller. För bara några dagar sedan presenterade vi dig för DS 7 Crossback Louvren, äldre bror till vår nuvarande huvudperson, som han delar ett efternamn och en hyllning med.

Som namnet antyder hyllar denna nya begränsade upplaga av lilla SUV Louvren. Det mest besökta museet i världen, som DS har samarbetat med sedan lanseringen 2014.

Med exklusiva inslag som ger den en väldigt elegant touch och med fina smycken inuti som vi nu ska prata mer om. Den nya DS3 Crossback 2022 Louvre integrerar små ”Louvre”-insatser på motorhuven, bagageluckan och framdörrarna.

DS 3 Crossback 2022: tekniska data, pris, releasedatum

Exklusiva föremål

Framifrån visar dess DS Wings en Onyx Black-färg under sina karismatiska optikgrupper och grillen, vilket understryker den eleganta och högkvalitativa bilden av detta B-segment. Dessutom fick motorhuven en pyramidformad lackering. i mitten.

Sidovyn visar en 18-tums Luxor lättmetallfälgar med emblemet för den ikoniska museumspyramiden. Den del som vi finner även i husen sina tvåfärgade backspeglar.

Slutligen, för att fullborda det yttre utseendet, har bakdelen några LED-teknikbaklyktor och en blank svart klädsellist placerad horisontellt, vilket ger den ett bredare och mer muskulöst utseende.

✓ Du kan också kontrollera:

Förutom exteriören har denna nya specialserie en förfinad och högkvalitativ kabin. Dess säten, klädda i Black Art Basalt nappaläder, samt instrumentpanelen och dörrpanelerna skapar en mycket högkvalitativ atmosfär.

Dessutom låter dess fullt läderklädda multifunktionsratt och de många anagrammen av Louvren-pyramiden oss veta att detta inte är en konventionell version av denna DS.

DS 3 Crossback 2022: tekniska data, pris, releasedatum

DS3 Crossback 2022 Louvren: En mycket konstnärlig interiör

Men grädden på moset finns i dess 10,3-tums centrala skärm av infotainmentsystemet, där du kan se 182 verk utvalda av Louvren-teamet och utvalda av DS Automobile för att representera museets samlingar och avdelningar. Det är mer enastående att kunna resa till detta konstverk inifrån vår DS3 Crossback 2022 .

Endast BlueHDI-dieselmotorn på 130 hk med automatlåda erbjuds under huven. Färgerna som denna Louvre-utgåva är klädd med är Platinum Grey och Crystal Pearl i kombination med Black Pearl-taket. Denna serie kommer att vara begränsad till bara 20 stycken för vårt land för 40 300 euro.