Dodge Durango 2022: priser och egenskaper

Den reviderade versionen av Dodge Durango 2022 kommer att ge några förbättringar som gör den mer konkurrenskraftig. Enligt de senaste rapporterna kommer dock nästa generations modell sannolikt att få endast mindre förändringar.

Om du inte visste det är Durango en medelstor SUV som är enormt populär. Den levereras med en fantastisk design och en mycket rymlig kabin som kommer att få några förändringar den här gången. Det kommer också att finnas en ikonisk SRT Hellcat -version som innehåller sportigare styling följt av fler funktioner. Denna modell är också den mest kraftfulla, tack vare en 6,4 liters V8 som levererar fantastisk kraft.

Dodge Durango 2022: priser och egenskaper

Dodge Durango 2022 yttre ändringar

Den nya versionen Dodge Durango 2022 kommer att introducera några mindre exteriöruppdateringar. Dodge policy är helt enkelt varför man ska ändra på något bra. Den nuvarande modellen har reviderats fullständigt och uppnått alla utrustningsvarianter. Den kommande modellen skulle dock introducera ett par nya exteriörfärger, snyggare hjul och några små förfriskningar framtill.

Sidoprofilen behålls och tillverkaren erbjuder ett brett utbud av hjul. Standardmodellen kommer att innehålla snyggare 18-tums lättmetallfälgar, medan de övre kåporna ger dig möjlighet att prova större. På baksidan hittar du också några små förfriskningar, inklusive omdesignade bakljus och en djärvare bakre stötfångare.

Dodge Durango 2022: priser och egenskaper

Ny 10,1 tums pekskärm

Layouten inuti Dodge Durango 2022 kommer att förbli densamma med några små tekniska uppdateringar. I allmänhet kommer all utrustning att vara bättre utrustad, inklusive instegsmodellen. Först kommer tillverkaren att lägga till en ny 10,1 -tums pekskärm med bättre grafik och troligen använda det mer avancerade Uconnect -infotainmentsystemet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Sammantaget borde hytten också vara bekvämare, och liksom den tidigare modellen kommer den nya också att erbjuda mycket komfort. Dodge Durango är känd för många funktioner, och en av dem är att den bekvämt rymmer fem eller sju passagerare beroende på modell. SXT: s startutrustning erbjuder till exempel fem platser, medan de högre utrustningsvarianterna erbjuder sju platser.

✓ Du kan också kontrollera:

Dodge Durango 2022 motorspecifikationer

Samma serie motorer kommer att driva den omdesignade modellen Dodge Durango 2022 som den tidigare modellen. Det kommer att finnas tre motoralternativ, och det första är en 3,6-liters V6-bensinmotor som ger 294 hästkrafter och 295 lb-ft vridmoment. Enligt den nuvarande modellen levererar denna motor 22 mpg kombinerat och använder standard bakhjulsdrift.

Nästa är en kraftfullare 5,7-liters V8 med 380 hästkrafter och 390 lb-ft vridmoment. Till skillnad från den första motorn levererar den här bara 18 mpg tillsammans. FCA kommer också att använda samma 6,4-liters Hemi V8 för att driva SRT-modellen. Denna motor är den mest kraftfulla och utvecklar 475 hästar. Den använder en 8-växlad automatisk växellåda som de andra två motorerna.

Dodge Durango 2022: priser och egenskaper

Hur mycket kommer Dodge Durango 2022 att kosta?

Det kommande Dodge Durango -priset för 2022 kommer att kosta lite mer än tidigare och kommer att börja på cirka 34 000 euro. Släppdatumet har ännu inte fastställts, men efter lite spekulationer kommer det att börja senare 2021.

Som redan nämnts är nya Durango en populär modell som får lättare förfriskningar jämfört med sin föregångare. Sammantaget är designen mer tilltalande, vilket är tillräckligt för att klassa denna SUV som en av de bästa i mellansegmentet.

Volvo Grupp A