Dodge Charger 2022: priser och egenskaper

Dodge Charger 2022 Scat Pack Widebody  – Dodge Charger är en topp -of-the-range muskel bil   . Den var en pionjär inom muskelbilsgenren och har reviderats om och om igen för att hänga med i tiden och hålla bilens rykte högt.

Den här nya generationens laddare kommer också med ett widebody-kit som är perfekt för alla Dodge-entusiaster.

Dodge Charger 2022: priser och egenskaper

Så om du letar efter en uppgradering för ditt nuvarande fordon eller vill ersätta den eleganta exteriören på den onda Charger med en elegant, stilren look, har du kommit till rätt ställe.

Jag ska gå in på funktionerna och komponenterna som gör det nya Dodge Challenger widebody-paketet så bra, och du kommer säkerligen att få en mycket bättre körupplevelse.

Först och främst är det nya Dodge Challenger widebody-setet med fabriksdelar och tillbehör från Dodge fullt funktionellt. Den har också en främre läpp, sidokjolar, ett snyggt djupt och brett fyrhjulsavgas och en snygg uppsättning golvmattor för att skydda ditt nylagda golv.

Du behöver inte oroa dig för kompatibilitetsproblem eller om bilen kommer med rätt tillbehör eftersom den här bilen kom med allt du kan behöva.

Innan vi går vidare borde jag nog berätta varför jag satte ihop den här artikeln. Framför allt så att du har ett försprång på din uppgradering. Efter att ha kört den nya Dodge Challenger märkte jag några intressanta saker så jag bestämde mig för att inkludera den informationen i artikeln.

✓ Du kan också kontrollera:

På så sätt kommer du inte bara att spara pengar eftersom du inte behöver köpa en ny bil, utan du kommer också att lära dig mer om bilar och hur de fungerar. Det är en vinn/vinn-situation överallt.

Det som är imponerande med bilen är de fantastiska funktioner som har integrerats i den. Den nya Dodge Charger har en helt ny kroppsdesign som garanterat kommer att förvåna dig.

Den främre delen av bilen har nu vertikala strålkastare med LED-belysning som gör att strålkastarna ser ut som de på en cykel eller en motorcykel. Du kommer att upptäcka att den också har sidokjolar och ett kraftfullt sportavgas.

Bilens bakdel har nu en funktionell spoiler med luftventiler för bättre luftcirkulation runt däcken. En av de bästa delarna av bilen är dess nya V6 Scat Pack widebody.

Den ger dig kraften du behöver för en mjuk åktur och den hastighet du vill ha samtidigt som du njuter av en bekväm åktur.

Det är en skön blandning av prestanda och komfort som ger dig en oöverträffad körupplevelse. Den är utrustad med fem växlar och en blyfri högtrycksmotor som ger dig ännu högre acceleration.

Hela fordonsupphängningssystemet är designat för att enkelt hantera alla typer av vägar och terräng.

Detta möjliggörs genom användningen av dubbla styrfjädrar i aluminium med fyra hydrauliska fjäderben fram, justerbara främre rebound-steg och bakre stötdämpare samt totalt 12 övre och nedre lager.

En centralt monterad motor och kuggstångsstyrning gör den till ett komplett paket. Hela systemet är försett med en huva av aluminium. Denna Dodge Charger fick ett totalpoäng på -8 av tio för sin hantering.

Den yttre färgen på bilen är Dodges egna zebratrim. Den har ett tvårörsutblås som är väldigt högt.

Taket har en funktionell hopfällbar markis och den främre stötfångaren ger bilen ett aggressivt utseende. Hela kroppssatsen har också sidokjolar och en platt bakre diffusor.

Så vad väntar? Beställ din nya Dodge Charger idag! Du är välkommen att lägga till denna kraftfulla sportbil till din samling. Och det bästa med en bil är dess prestanda. Så skaffa en nu!

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Dodge Charger 2022: priser och egenskaper

Med den digitala klusterdisplayen för förarinformation, start/stopp-knappen, Start Remote Vehicle, Uconnect 4C NAV och SiriusXM Guardian, samt prestandaförändringar, har du allt du behöver till hands.

Display kluster digital

7-tumsskärmen informerar dig omedelbart om prestanda och navigering samt tillgänglig fordonsstatistik. Anpassa enkelt utseendet med kontrollerna på ratten.

Tryck på start/stopp-knappen

Du kan starta motorn smidigt och bekvämt genom att trampa på bromspedalen och trycka på start/stopp-knappen eller genom att använda fordonets standardfjärrstart.

Uconnect 4C NAV och SIRIUSXM Guardian

Den tillgängliga Uconnect 4C NAV inkluderar den uppdaterade SiriusXM Guardian och är tillgänglig inklusive vägassistans, fjärrstart av fordon och mer.

Strömbrytare

TorqueFlites åttaväxlade automatlåda har en helelektronisk växelspak som ser ut och känns som en traditionell växelspak.

Apple Carplay Standard och ANDROID AUTO

Få vägbeskrivningar, högtalartelefon, musik och meddelanden. Apple CarPlay-stöd och Android Auto. Integrationen låter dig komma åt vissa appar direkt från din smartphone via Uconnect-pekskärmen.

Dodge Charger Scat Pack widebody exteriör

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Widebody  är utrustad med stora och lätta 20 × 11 tums kolsvarta lättmetallfälgar.

Den  nya SRT Hellcat widebody  huven har funktionella luftkanaler och två värmeutsläpp för ett effektivt luftflöde och effektiv värmeavledning från maskinen.

Från exklusiva widebody-skärmar till främre grillar till aggressiva bagageluckorsmärken, Dodge Charger har inte heller fel vinkel.

Specifikationer för Dodge Charger Scat Pack widebody

  • 392 HEMI V8-motor med upp till 485 hk och 475 LB-FT vridmoment
  • Bredkroppspaket med prestandaskydd, luftöppning för postöppning, utsvängda stänkskärmar, sidokjolar och integrerade främre och bakre utsvängda stänkskärmar
  • Brembo sexkolvs prestanda frambroms och fyrkolvs bakbroms
  • Adaptiv dämpningsfjädring från Bilstein med justerbara körstyvhetsinställningar
  • 20 × 11-tums Devil’s Rim lättmetallfälgar
  • Läderratt med platt botten

Dodge laddare design

STIL RÖDA ÖGON

Dodge Charger Hellcat Redeye Widebody har ett unikt svart kromgallerutseende, V8-skärmar och märken för bagageluckan och mycket mer.

HELLCAT STIL

SRT-gallret passar perfekt med Hellcat-skärmstilen och -kanterna och SRT-bagagelocksmärket.

SCAT PAKET STIL

Den eleganta Dodge Charger Scat Pack 2022 med Scat Pack-grill, bagagelucka och 392 HEMI-skärmmärke för att visa upp en arvsinspirerad 392-tums kubikmotor.

R/T-STIL

R/T är ett derivat av den gamla Dodge Charger, uppkallad efter de platser som presterade bäst – vägar och banor.

Denna Scat Pack-widebody-modell har en vacker design med anpassade HEMI R/T-skärmar och ett emblem för bagageluckan.

Dodge Charger 2022 Scat Pack Widebody pris  från 48 240 euro.