Citroen C4 Aircross 2022: priser och egenskaper

Nya funktioner och designdetaljer för nya  Citroen C4 Aircross 2022  har dykt upp. Dess debut kommer att göras via ett onlineevenemang och kommer att bekräfta detaljer som ses på spionfoton och digitala projektioner.

Tack vare informationen om nya Citroen C4 Aircross 2022 Crossover som har cirkulerat i flera månader, sammanfattar vi detaljerna och bilderna och förklarar detaljerna för dig. Fordonet, som kommer att ha en elektrisk version, kommer att ersätta den europeiska C4 Cactus. Inte för Latinamerika, som fortfarande är märkets nybörjar-SUV.

Citroen C4 Aircross 2022: priser och egenskaper

Information om annulleringen av kaktusen har varit känd sedan förra året och då talades det om ett nytt fordon som skulle ersättas av ett nytt. Det fanns inga fler detaljer då, och nu ser det med större klarhet ut att lyckan kommer att falla på nästa Coupe-stil Aircross crossover.

I februari i år togs spionbilder under vintertester av nya Citroen C4 Aircross. Trots kamouflage lyckades vissa element identifiera sina former, vilket var inspirationen till några senare välkända renderingar.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Citroen C4 Aircross 2022 design

När den nya modellen kommer att introduceras är en nyfikenhet. Vi har inkluderat omhuldade bilder i våra meddelanden. Designmässigt kommer det att se ut som på dessa bilder och se väldigt snyggt ut.

I exteriördesignen förväntas det med en distinkt och voluminös front, svarta linjer genom stötfångare, hjulhus och sidoväggar. Sänkningen av taket framhävs, taket flyter och avståndet över golvet syns tydligt.

Citroen C4 Aircross 2022: priser och egenskaper

C4 Aircross, som är innovativ i sin linje med sitt ”zero emissions” drivsystem, kommer att innehålla ett 50 kWh batteri med 134 hk och en räckvidd på 320 kilometer. Drivutbudet innehåller även alternativ för förbränning med en 1,6-liters bensinmotor med 113 hk.

Även om det snart kommer att tillkännages kommer C4 Aircross 2022 att vara tillgänglig för köpare från och med nästa år. För inköpspriserna ligger beräkningarna och genomsnitten av kurserna i intervallet 20 000 euro.

Volvo Grupp A