Chrysler Pacifica 2022: priser och egenskaper

En av de bästa minibussarna på Chrysler Pacifica-marknaden är redo för fler uppdateringar. Den nya familjebilen Chrysler Pacifica 2022 kommer, och vi kan förvänta oss en enorm förbättring.

Chrysler Pacifica 2022: priser och egenskaper

Generellt sett har Chrysler precis rullat ut flera uppdateringar av Pacifica, inklusive en snyggare frontpanel, en rymlig hytt med mycket säkerhet och, för första gången i historien, en fyrhjulsdriven modell. Liksom den tidigare minivanen kommer den kommande att ha två drivlinor. Den första är en 3,6-liters V6:a som utvecklar 287 hästkrafter och 267 lb-ft vridmoment och den andra är en hybrid.

Chrysler Pacifica 2022 Exteriörändringar

Chrysler Pacifica Chryslers nya 2022 familjeminibuss kommer att innehålla flera betydande uppdateringar. Några tidiga bilder visar ett mycket attraktivt främre förkläde och en baksektion. Generellt sett gillar vi vad tillverkaren har gjort framtill, med en större grill och korsögda strålkastare. Detta ger nya Pacifica ett snyggare utseende.

Bakdelen får också lite förfriskningar, inklusive en modern touch med LED-ljussignaturen över hela bredden som förbinder de två baklyktorna. Dessutom lägger den nya Pinnacle-kåpan märken på framdörrarna och unika hjuldesigner.

Chrysler Pacifica 2022: priser och egenskaper

Interiörförbättringar

Chrysler Pacifica 2022:s kabin ser fantastisk ut, och vi gillar den nya unika mittkonsolen som sträcker sig från instrumentbrädan mellan framsätena. Komforten är också bättre och Pacifica har material av högre kvalitet.

Dessutom kommer den som standard med en större 10,1-tums infotainmentskärm och använder den senaste versionen av ett varumärkes Uconnect-Five-programvarugränssnitt. Sammantaget, som du kan se, kommer nästa generation Pacifica att ha fler standardfunktioner. Förutom ett nytt system kan köpare förvänta sig ytterligare körhjälpmedel.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Chrysler Pacifica 2022: priser och egenskaper

Bensinmotorspecifikationer

Nya Chrysler Pacifica 2022 kommer att använda en vanlig bensinmotor bestående av en 3,6-liters V6:a som producerar 287 hk och 267 lb-ft vridmoment. Vad vi har hört kommer denna modell att vara den första som kommer med fyrhjulsdrift som tillval. Ovannämnda motor är också kopplad till en smidig 9-växlad automatlåda.

✓ Du kan också kontrollera:

Hybridversion

Ett hybridsystem är ett av de mest effektiva på marknaden, och nya Pacifica är tillgänglig med detta. Denna motor använder en 3,6 liter som fungerar i kombination med två elmotorer. Enligt Chrysler levererar Pacifica 260 hästkrafter med detta system och använder ett 16 kWh batteri. Laddningen går snabbt och du kan generellt ladda den här modellen på mindre än två timmar från ett 240-voltsuttag. Vi kan också förvänta oss bättre körsträcka än de andra modellerna i samma kategori.

Chrysler Pacifica 2022: priser och egenskaper

Chrysler Pacifica pris och releasedatum

Den kommande Chrysler Pacifica 2022 kommer att göras om något och kommer att inrymma en mer exklusiv kabin. Liksom den tidigare modellen kommer den nya sannolikt att hålla samma pris, från 36 000 euro. ETT

WD-systemet är valfritt, och det betyder att du kommer att behöva ytterligare 2 000 $ för att få det. Modellen i begränsad upplaga är en av de mest utrustade och kostar runt 50 000 euro, medan Pacifica Hybrid kan börja på 43 000 euro.

Volvo Grupp A