Chevy Trax 2022: priser och egenskaper

Den nya småbilsövergången Chevy Trax 2022 får äntligen lite förfriskningar. Liksom företagets många modeller kommer den kommande Trax dock bara att vara ännu ett transportfordon. Dessutom uppdaterades den nuvarande SUV: n med ett modernt ansikte för två år sedan. Så vi borde förvänta oss att nästa subkompakta SUV behåller samma exteriördesign med minimala förändringar.

Baserat på den tidigare modellen kommer den nya troligen att behålla samma motor. Den nuvarande Trax finns med en kraftfull 1,4-liters fyrcylindrig turbomotor som ger 138 hästkrafter och 148 pund fot vridmoment. Fans av denna kompakta SUV kan förvänta sig en ny facelift -version i år.

Chevy Trax 2022: priser och egenskaper

Chevy Trax Facelift 2022

Den nya 4-dörrars lilla SUV, 2022 Chevy Trax , kommer att få några små ändringar för 2022. Denna lilla bilkorsning erbjuder mycket utrymme och robusta SUV -accenter. Jämfört med sin storebror, Trailblazer, är Trax kortare och har en högre profil.

Designen beror på trimnivåerna, och vi rekommenderar minst LS och LT. Båda sportiga attraktiva 16-tums aluminiumhjul, medan den högre trimmade LT inkluderar uppvärmda sidospeglar och bakljus med LED-accenter. Midnight Edition är den mest populära utrustningen hittills. Detta paket lägger till glansiga svarta 18-tums aluminiumhjul, svarta skidplattor fram och bak och andra mörka accenter.

✓ Du kan också kontrollera:

Modern och enkel stuga

Inuti har nya Chevy Trax 2022 en mycket enkel och modern design. Liksom den föregående generationen bör nästa generation komma med samma layout. Detta lämnar två sätesrader med tillräckligt med plats för fem passagerare.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

När det gäller inredning, behåller Trax många av samma element från sin föregångare. Vi bör förvänta oss att samma 7-tums pekskärm, Android Auto, Apple CarPlay, satellitradio, sex ljudhögtalare, Bluetooth, två USB-portar och en WiFi-hotspot är standard. Säkerheten förbättras också och Trax innehåller många krockkuddar, elektronisk stabilitetskontroll, barnsäkerhetslås, dragkraftsreglering och så vidare.

Chevy Trax 2022: priser och egenskaper

Chevy Trax 2022 motor

Som tidigare nämnts kommer den kommande Chevy Trax 2022 subcompact crossover att använda samma drivlina som sin föregångare under huven. Det betyder att vi återigen bör förvänta oss en 1,4-liters, fyrcylindrig, turbomotor som är 138 hästkrafter och 148 pund fot vridmoment.

Förmodligen kommer motorn att fortsätta att vara ihopkopplad med en sexväxlad automatlåda med framhjulsdrift. Som tidigare förblir fyrhjulsdriften valfri. I allmänhet räknar vi inte med några förändringar från Chevrolet i denna avdelning för årsmodell 2022.

Chevy Trax 2022: priser och egenskaper

Chevy Trax 2022 släppdatum och pris

Den Chevy Trax 2022 är en liten subcompact crossover idealisk för staden och landsvägskörning. För 2022 kommer den här modellen att få några små förfriskningar avsedda att göra den ännu mer förtrollande. Förutom exteriöruppdateringar kommer den kommande SUV: n också att innehålla fler standardfunktioner. Utgivningsdatumet kommer sannolikt att vara under sommaren.

Prissättningen är också fortfarande en gåta, men vi förväntar oss att den kommer att hålla sig nära det nuvarande modellutbudet eftersom det inte sker några väsentliga förändringar. Den nuvarande modellen börjar på 24 195 euro, inklusive målavgiften.

Volvo Grupp A