Chevy Tahoe 2022: priser och egenskaper

Den kommande Chevy Tahoe kommer ut på marknaden senare 2021. Det är en mycket populär SUV som kommer att introducera många uppgraderingar. I allmänhet är Tahoe en mindre förortsmodell, men de två modellerna delar mycket. Men Tahoe kommer med förbättrad styling och även några förändringar i kabinen kommer att hända.

Detta inkluderar de senaste högteknologiska uppdateringarna och mer bekvämlighet. Enligt de senaste rapporterna kommer Tahoe att få en ny motor. Detta är dock ännu inte officiellt. Å andra sidan kan vi bekräfta att de nuvarande bensin- och dieselmotorerna kommer att finnas kvar. Den nya modellen kostar mer än sin föregångare och här är allt du behöver veta.

Tahoe 2022 redesign

Den 2022 Chevy Tahoe kommer att få någon form av yttre redesign. Påstås att denna SUV i full storlek kommer att växa något i storlek. Detta kommer att göra nya Tahoe ungefär en halv fot längre än tidigare. Några stylingtips lånas från Suburban SUV. Chevy Silverado -pickupen kommer dock också att ha en enorm inverkan på Tahoes design. Chevrolet kommer att leverera några visuella förfriskningar.

Först och främst får Tahoe smalare LED -strålkastare och ett mer upprätt galler. Dimljus ser bredare ut och sidoprofilen uppdateras inte. Tahoe erbjuder standard 18-tums hjul och vi förväntar oss inga nya yttre färger. Vissa rapporter tyder på oberoende bakfjädring, som rivaler som Nissan Armada och Ford Expedition.

✓ Du kan också kontrollera:

Interiör uppdateringar

Inuti kommer nya Chevy Tahoe 2022 att fortsätta erbjuda gott om plats och hög komfort. Den här gången koncentrerar tillverkaren sig på de högteknologiska uppdateringarna. Ändå kommer kunderna säkert att ha extra benutrymme. Passagerarna på tredje raden har nu ytterligare tio centimeter benutrymme och lastutrymmet drar också nytta av de senaste måttändringarna.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Tahoe har en större head-up display, ett uppdaterat digitalt instrumentkluster och omformade luftventiler. Denna SUV i full storlek har en standard 10-tums infotainment-pekskärm. Infotainmentsystemet är uppdaterat och stöder Apple CarPlay och Android Auto. Läderklädsel är valfritt, tillsammans med underhållningssystemet i baksätet.

Tahoe och Tahoe Diesel specifikationer

Den 2022 Chevy Tahoe kommer att innehålla samma utbud av motorer som sin föregångare. Men enligt vissa källor är en ny motor en möjlighet. Till att börja med finns det en 5,3-liters V8-bensinmotor som levererar 355 hästkrafter och 385 lb-ft vridmoment. Övre trimnivåer använder ett större 6,2 liters motoralternativ. Denna V8-kraftenhet utvecklar 420 hästkrafter och 460 lb-ft vridmoment. Båda bensinvarianterna finns med direkt bränslehantering och start-stopp-systemet.

Dessutom erbjuds dynamisk bränslekontroll med cylinderdeaktivering. Slutligen finns det en 3,0 liters dieselmotor. Det är en perfekt prestanda för terrängvarianter som Z71. Denna motor levererar 277 hästkrafter och upp till 460 lb-ft vridmoment. Med en dieselmotor i bruk drar Tahoe nästan 8500 pund.

Chevy Tahoe 2022 släppdatum, pris

Den Chevy Tahoe 2022 kommer nu att kosta nästan 50.000 euro. LT -trimnivån är ett ännu bättre alternativ och är tillgängligt för cirka 54 000 euro. Den bästa utrustningen för höglandet börjar på över 70 000 euro. Chevrolet kommer att lansera sin nya modell under de kommande månaderna, troligen under årets sista kvartal.

Volvo Grupp A