Chevy Suburban 2022: priser och egenskaper

Den kommande Chevy Suburban 2022 kommer till återförsäljare senare i år. Första spionbilder finns tillgängliga så vi vet några av de förändringar som är på väg att hända. Suburban är en mycket populär familje -SUV. Modellen i full storlek erbjuder plats för nio passagerare och ett förstklassigt lastutrymme. Dessutom erbjuder Suburban både bensin- och dieselmotorer.

Det kommer att finnas sex trimnivåer, vilket gör den till en perfekt familjevänlig modell. Priset är långt ifrån överkomligt, men det här är en mycket lyxig SUV. Vissa förändringar är nära förestående, så utan vidare, här är allt vi vet.

Chevy Suburban 2022: priser och egenskaper

Spionage skott i förorten 2022

Som jag sa är de första spionbilderna från Chevy Suburban 2022 tillgängliga. Vissa externa uppgraderingar är lätta att upptäcka. Vi förväntar oss dock ingen större redesign. Istället kommer Chevy att leverera ytterligare en ansiktslyftning i mitten av cykeln. Suburban är en lastbilsbaserad SUV med full storlek. Plattformen delas med modeller som Cadillac Escalade och GMC Yukon. Det är en T1XX -arkitektur som också är utrustad med oberoende bakfjädring.

✓ Du kan också kontrollera:

2022MY kommer att få lättare material, men Suburbs robusta närvaro kommer att förbli. Chevrolet kommer inte att ge några dimensionella förändringar. När det gäller design kommer Suburban med små modifieringar på framsidan och det bakre området får nyformade bakljus. LED -belysning, takräcken och elektrisk baklucka är standard. Bakluckan med fri gest kommer igen att vara valfri.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Chevy Suburban 2022: priser och egenskaper

Interiör uppdateringar

Inuti får Chevy Suburban 2022 samma behandling. Ändringarna är inte så drastiska, men några uppdateringar kommer. Till att börja med kommer denna SUV i full storlek att få mer standardutrustning. Komforten blir bättre och vi förväntar oss ett uppdaterat infotainmentsystem.

Grafiken har förbättrats och Chevy kommer också att ha de senaste säkerhetshjälpmedlen. Som jag sa är Suburban en perfekt familje -SUV med plats för nio passagerare. Den erbjuder klassledande lastutrymme med en storlek på 40 kubikfot. Vi hoppas på ytterligare uppdateringar så snart tillverkaren tillhandahåller ytterligare detaljer.

Chevy Suburban 2022: priser och egenskaper

Specifikationer för diesel- och bensinmotorer

Ingenting kommer att förändras under huven, så Chevy Suburban kommer igen att erbjuda två motorvarianter år 2022 . Denna SUV kommer med både bensin- och dieselmotorer, vilket är bra. 5,3 liters V8-bensin är en standardenhet och utvecklar 355 hästkrafter och 383 lb-ft vridmoment. En åttastegad automatlåda kan ersättas med en ny 10-växlad automatlåda.

Om du vill ha en diesel kan en 3,0-liters Duramax-motor som tillval producera 277 hästkrafter och upp till 460 lb-ft vridmoment. Slutligen använder Suburban RST-varianten en större 6,2-liters V8 som producerar 420 hästar. Basmotorn levererar cirka 19 mpg tillsammans, vilket inte är dåligt för en så stor och kraftfull SUV.

Chevy Suburban 2022 startdatum, pris

Den helt nya Chevy Suburban 2022 kommer nu att kosta cirka 52 500 euro. Det är en liten prishöjning, men inget dramatiskt. Som sagt, detta är inte en prisvärd SUV. Premierutrustningen kostar dock nästan 70 000 euro. Chevrolet kommer att lansera sin Suburban -modell någon gång under andra halvåret.

Volvo Grupp A