Chevy Blazer 2022: priser och egenskaper

En av de mest muskulösa SUV: erna är definitivt nya Chevy Blazer 2022 . Denna modell ser inte mindre aggressiv ut än Chevy Camaro. I allmänhet delar den många signaler med Camaros sportbil och har snygga strålkastare, ett massivt tvåstegsgaller och höga skärmar.

Dessutom erbjuder den senaste Chevy Blazer en rymlig kabin med två bekväma sätesrader. Inredningen är modern och standardtekniken inkluderar en 8-tums pekskärm, Apple CarPlay, Android Auto, en WLAN-hotspot, ett ljudsystem med sex högtalare och fyra USB-portar. Chevy har inte avslöjat utgivningsdatumet för Blazer än, men många tror att den nya modellen kommer att komma ut på marknaden under sommaren.

Chevy Blazer 2022: priser och egenskaper

Chevy Blazer 2022 med samma skarpa design

Chevy återupplivade den ikoniska Blazer -namnskylten 2019. I grund och botten blev denna tvåradiga SUV snart en av de mest sålda Chevrolet-modellerna. I allmänhet är den attraktiv och mycket konkurrenskraftig i sitt medelstora SUV-segment. Chevrolet Blazer går in i sitt tredje modellår och kommer att vara en överföringsmodell.

Liksom sin föregångare kommer efterträdaren med samma skarpa design som tävlingen inte alls kunde hänga med i. Som sagt har denna SUV många referenser till den berömda Camaro sportbilen. I grunden finns det de flesta likheterna på frontpanelen och på baksidan. De Blazer 2022 funktioner iögonfallande smala strålkastare, en massiv tudelad galler och höga fendrar. På baksidan finns en sluttande taklinje, en bakspoiler och stora sportiga avgasöppningar. RS -varianten med ett sportigare utseende bör också finnas.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiör med mer högkvalitativa material

Liksom små yttre förändringar har kavajen samma atletiska inredning. För mellansegmentet erbjuder Blazer en mycket rymlig och bekväm hytt med två sätesrader. I allmänhet är interiören utrustad med många premiumelement som inte är synliga för andra konkurrenter. Kabinen är unik och blazern levereras med stora cirkulära luftmunstycken och en hastighetsmätare i mitten av instrumentgruppen.

När det gäller teknik har blazern många standardmodeller. Denna fantastiska SUV har en 8-tums pekskärm, Apple CarPlay, Android Auto, Wi-Fi-hotspot, ett ljudsystem med sex högtalare och fyra USB-portar är också standard. Navigering, ett Bose -ljudsystem med åtta högtalare och trådlös laddning av smartphones är fortfarande en del av tillvalsutrustningen.

Chevy Blazer 2022: priser och egenskaper

Motoralternativ

Chevrolet kommer att erbjuda tre motorvarianter för Blazer. Standardmotorn består av en 2,5-liters, fyrcylindrig motor som ger 193 hästkrafter och 188 pund vridmoment. Denna motor är endast framhjulsdriven. Tillverkaren erbjuder dock också en turboladdad 2,0-liters fyrcylindrig motor som är mer kraftfull med 227 hästkrafter och 258 lb-ft vridmoment.

Den sista och mest kraftfulla är en 3,6 liters V6-motor som ger 308 hästkrafter och 270 lb-ft vridmoment. Till skillnad från de två första motorerna är denna som standard utrustad med fyrhjulsdrift. En efterträdare är också ihopkopplad med en nioväxlad automatisk växellåda.

Chevy Blazer 2022: priser och egenskaper

Chevy Blazer 2022 släppdatum, pris

Släppet av nya Chevrolet Blazer 2022 har ännu inte meddelats. Men enligt många rapporter har den uppdaterade medelstora SUV-en ett förväntat försäljningsdatum sommaren 2021. Som en överföringsmodell bör vi anta att den kommer att ligga i samma prisklass på 29 995 euro till 43 695 euro med målavgifter.

Volvo Grupp A