Chevrolet Traverse 2022: priser och egenskaper

Om du letar efter en modell med en bekväm och minivanliknande kabin är nya Chevrolet Traverse SUV 2022 alltid ett bra val. Det senaste tillkännagivandet av den nya generationen kan göra familjen resor ännu roligare. Traverse är en stor modell i medelstora SUV-segmentet.

Denna modell har ett av de största lastutrymmena som finns. Travers SUV tävlar mot Toyota Highlander, Kia Telluride och Ford Explorer. En robust V6 -motor under huven ger anständig effekt och bra bränsleekonomi. Försäljningen börjar senare år 2021.

Chevrolet Traverse 2022: priser och egenskaper

Traverse 2022 redesign

Den Chevrolet Traverse 2022 är, som redan nämnts, en av de största stadsjeepar i medelstora marknaden. Denna modell är 204 tum lång. I teorin är Traverse samma längd som Tahoe -modellen i full storlek. Det enorma gallret och LED -strålkastarna som påminner om en Camaro hjälper till att identifiera det. Varje utrustningsvariant erbjuder dock något speciellt.

Den mest utbredda är till exempel den sportiga RS-modellen med många svarta accenter och bredare 20-tums fälgar. Det finns också röda accenter och exklusiva hjul. Redline Edition och Premier -utrustningen är mycket djärvare och sportigare. Utrustningsvarianten High Country med hisnande 20-tums lättmetallfälgar och ytterligare kromaccenter är trots allt toppklass.

Chevrolet Traverse 2022: priser och egenskaper

Interiör uppdateringar

Den kommande Chevrolet Traverse 2022 har tre sätesrader och plats för sju passagerare inne. När baksätena är nedfällda finns det otrolig lastkapacitet. Som tidigare nämnts liknar kupén en minivan och traversen är mer kompakt än sina främsta konkurrenter. I princip sex resväskor passar bakom den tredje sätesraden, vilket är fantastiskt.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Varje utrustningsvariant erbjuder utmärkt komfort och ett överflöd av grundläggande funktioner. De flesta av funktionerna finns dock i toppen av serien High Country -modellen. En enkel 7 ”pekskärm är standard, men en 8” pekskärm finns som tillval. Båda versionerna erbjuder ett attraktivt användargränssnitt och snabb respons.

Chevrolet Traverse 2022: priser och egenskaper

Växellåda, MPG

Den 2022 Chevrolet Traverse kommer inte att införa en ny drivlina alternativ. Denna SUV har en 3,6 liters V6 -motor med 310 hk. Chevrolet säljer också en nioväxlad automatlåda för snabbare växlingar.

Den kraftfulla V6-motorn är en av de mest pålitliga motorerna på mellanklassmarknaden. Den har också ett stopp-start-system så bränsleekonomin är utmärkt. I verkligheten uppnår Traverse 27 mpg på motorvägen, vilket är högre än antalet som erbjuds av några av sina konkurrenter.

Chevrolet Traverse 2022 släppdatum, pris

Kostnadsmässigt skulle en ny modell vara dyrare än sin föregångare. Den Chevrolet Traverse 2022 kommer nu att kosta 33.000 euro, en avsevärd förbättring. Oavsett är 2022MY nästan 3000 euro dyrare än den föregående. Vi tycker i alla fall att priset är rimligt med tanke på Traverses prestanda. Top-of-the-line High Country utrustning skulle kosta dig cirka 60 000 euro. Försäljningen förväntas börja under andra halvåret 2021, cirka september.

Volvo Grupp A