Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Chevrolet utökar aktivt sin närvaro på den kinesiska marknaden och lanserar den här gången en restyling med Musse Pigg-tema av den populära elektriska crossovern. Det är så han förkroppsligar Chevrolet Menlo 2022 konceptet med samarbete med det amerikanska företaget Disney genom visualisering av sagan om passionen hos en populär seriefigur för filosofin om kung fu. Den nya modellen, som framgår av dess utseende, riktar sig främst till den ungdomliga publiken, men äldre förare kommer säkert att uppskatta dess bekvämlighet och praktiska egenskaper.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Utanför

Sportfunktioner är omisskännliga även på bilden av nyheten, kompletterad med ett stort antal klistermärken om Musse Piggs äventyr. Trots viss klumpighet ser den nya karossen ganska modern och harmonisk ut, och överflödet av dekorativa detaljer gör att föraren kan sticka ut i strömmen.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Den främre delen av den är ljusast Chevrolet Menlo 2022 utseende som inte är för högt ställt, men som också är bred och ganska lång. Massiviteten hos detta karosssegment betonas av en enorm, brant sluttande vindruta omgiven av breda blanka pelare. Rakt framför honom börjar ett kraftigt fläckigt, djupt relieferat motorhuvsskydd med en svag lutning mot vägen. Dess massiva dimensioner är perfekt kombinerade med en smal remsa av snygga droppformade LED-strålkastare och ett tunt, visuellt förenande galler. Allt nedan är ett karosspaket som har plats för en registreringsskylt, en smart böjd svart plastremsa med aerodynamiska urtag och broms- och motorkylningsventiler, och en tunn karossfärgad läpp som antyder bilens sportiga karaktär.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Bilens sidor kännetecknas av en strömlinjeformad siluett, ett lätt sluttande tak med tydligt överhängande takreling. Allt detta kombineras med ett överflöd av dekaler på karossnivåerna och till och med hjulnav, som påminner om ”Mickey Mouse-banan”. Utseendet kompletteras av små spetsiga fönster, främre och bakre optik som smidigt penetrerar sidoväggarna, stora rundade speglar, ett starkt skyddande plastskikt runt hela omkretsen, samt intressanta fembalkiga lättmetallfälgar.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Chevrolet Menlo 2022-flödet innehåller flera klistermärken som fortsätter temat för andra kroppsplan och ser ganska ”crossover” ut. Det börjar med ett litet visir som förvandlas till en subtil, lätt sluttande lins, under vilken är horisontellt riktade parkeringsljus i en mörkare plastremsa. Det femte dörrskyddet innehåller blygsamma präglade övergångar och samma små dimensioner. Sedan börjar ett lite expansivt karosspaket, där den karossfärgade delen märkbart ”biter” en svart plastinsats med prägling för registreringsskylten, parkeringssensorer, dimljus och en kromfärgad diffusor med ytterligare en belysningsenhet i mitten.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Inre

Inuti det nya Chevrolet Menlo köpare känner att de är med i uppföljaren till den tecknade mussagan, med exklusiva trimfärger som matchar den upplysta mittkonsolen och dörrpanelerna. I allmänhet innehåller interiören bra läder, tyger, plast och metallinsatser som tillsammans med anständig multimediautrustning inte låter dig bli uttråkad på en lång resa.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

frontpanelens design

Bortsett från de knallgula accenterna på mittkonsolen och ratten är framsidan av kupén inget utöver det vanliga. Ratten med en liten tjock fälg och ett överflöd av knappar på sidoekrarna är designad i företagsstil, liksom en ljus digital instrumentpanel bakom den. Närmare mitten finns en elegant multimediapekplatta med en fysisk knapparray under. Sedan finns det dekorativa insatser ”under krom”, graciösa tunna luftkanaler, såväl som en liten rektangel av luftkonditionering.

Redan vid övergången till tunneln hittar du en liten organiserare under gardinen, bakom den en enkel teknikpanel, en växelväljare, mugghållare och ett litet armstöd med kylfack inuti.

säten

Bilen är designad för fem vuxna, och alla har tillräckligt med ben- och axelutrymme. Alla nya säten är ganska bekväma, och de främre har utvecklat sidostöd, värme och exakta elektriska lägesjusteringar.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Den bakre soffan på elbilen är designad lite enklare, men det chica vikbara armstödet och möjligheten att luta ryggen något gör varje resa bekväm. Och för transport av skrymmande gods är det möjligt att vika den bakre raden helt, vilket skapar en helt plan yta.

Tekniska egenskaper

Den uppdaterade Chevrolet Menlo 2022 är placerad som en helt eldriven bil som klarar av att köra över 400 kilometer utan laddning. Som den senaste provkörningen visade, tack vare det nya trippellitiumbatteriet, som levererar 61,5 kWh, kan även detta goda värde höjas: upp till 518 kilometer. Men fyrhjulsdrift är tydligen inte värt att vänta på.

Chevrolet Menlo 2022: priser och egenskaper

Men även dessa egenskaper gör det enkelt och trevligt att köra bilen, inte bara i staden, utan också på små motorvägsturer, och undviker allvarliga terrängavfarter.

alternativ och priser

Startpriset för den billigaste modifieringen är cirka 24 euro i termer av våra pengar.

tävlingsmodeller

Det finns många ungdomliga elektriska crossovers på marknaden, och därför kommer kampen om köparen att utvecklas mellan flera nya produkter på en gång. Dessa är Honda Urban EV, Volkswagen ID och Kia Soul EV.

Volvo Grupp A