Chevrolet Equinox 2022: priser och egenskaper

Den kommande Chevrolet Equinox 2022 kommer ut på marknaden senare nästa år. Det är för närvarande märkets mest sålda SUV och vi fortsätter att förvänta oss god försäljning. Chevy kommer att introducera olika förbättringar, inklusive en omdesignad exteriör och mer komfort i kabinen. Equinox ser redan bra ut och erbjuder mycket utrymme i interiören.

Medan Equinox SUV kommer med en sportig känsla, är RS -utrustningen den sportigaste varianten du kan få. Denna SUV kommer att fortsätta konkurrera med modeller som Ford Escape, Toyota RAV4 och Honda CR-V. Priset kommer att stiga något, även om vi inte vet om Chevrolet planerar att förbättra prestanda.

Chevrolet Equinox 2022: priser och egenskaper

Exteriör omdesign 2022 Equinox22

Utsidan av Chevrolet Equinox 2022 designas om. Enligt den senaste informationen kommer Equinox som nästa generations modell. Det betyder att vi förväntar oss betydande kosmetiska förändringar. Det främre förklädet har ett bredare galler och ser mer aggressivt ut. Om du vill ha mer premiummaterial kommer Premier -utrustningen med ett nytt glansigt svart kromgaller, LED -strålkastare och logoprojektion på bakluckan.

Basluckan kommer också att introducera LED -bakljus och nya fyrkantiga avgasportar. Medan Equinox ser sportig och snygg ut samtidigt, är RS -utrustningen betydligt sportigare. Denna variant kommer med ett glansigt svart galler, 19-tums hjul och svartade märken.

Chevrolet Equinox 2022: priser och egenskaper

Interiör och uppdateringar

Helt nya Chevrolet Equinox 2022 kommer återigen att presentera interiöruppdateringar. Det är en tvåradig SUV med plats för fem passagerare. Komforten förbättras medan det inre utrymmet bevaras. Sätena stöder och Chevrolet erbjuder en mängd olika premiummaterial. Den inre höjdpunkten är en pekskärm som sitter mitt på instrumentbrädan. Som tidigare kommer det att finnas fem utrustningsvarianter. Inträdesmodellerna erbjuder tygklädsel som standard.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

De övre panelerna är å andra sidan utrustade med vanliga lädersäten. Grundutrustningen ”L” är utrustad med nyckelfri ingång, fyra USB -portar, Bluetooth och start med ett knapptryck. Toppmodellen Equinox Premier är dock full av lyx och unika saker. RS -trimmen har ny svart klädsel med röda sömmar och en speciell RS -växelknapp. När allt kommer omkring erbjuder Equinox mer än en solid lastyta, 63,9 kubikfot utrymme för att vara mer specifik.

Chevrolet Equinox 2022: priser och egenskaper

Tekniska data, växellåda, släpvagnslast

Nästa generations Chevrolet Equinox 2022 kommer att lanseras med två motoralternativ. Det första alternativet är en mindre 1,5 liters motor på 170 hk. Återigen finns en 6-växlad automatlåda tillgänglig. Om du vill ha mer kraft kan den större och valfria 2,0 liters turbofyrenheten leverera 252 hästar. Denna variant kommer att introducera en ny 9-växlad automatisk växellåda.

När det gäller bogseringskapacitet kan grundutrustningen bogsera upp till 1500 pund. Å andra sidan ger dig 3500 kilo dragkraft när du väljer en tillvalsmotor. För närvarande vet vi inte om Chevy planerar att leverera ett nytt drivlinsalternativ eller förbättra det befintliga motorutbudet.

Chevrolet Equinox 2022: priser och egenskaper

Chevrolet Equinox 2022 släppdatum, pris

Priset på nya Chevrolet Equinox 2022 börjar på cirka 25 500 euro. Det betyder att priset kommer att höjas något, men den övre trimmen kommer fortfarande att kosta över 40 000 euro. Chevy kommer att lansera en ny Equinox SUV under andra halvan av 2021.

Volvo Grupp A