Cadillac Lyriq 2022: priser och egenskaper

Den Cadillac Lyriq 2022 är märkets första helelektriska SUV. Det är en unik modell som har så mycket att erbjuda. Försäljningen startar första kvartalet 2022. Tillverkaren har investerat mycket pengar i sina framtida elbilar. Dessutom arbetar GM också med autonom teknik. Lyriq kommer att bli en imponerande modell.

Det kommer att erbjuda ett stort batteri som ger mer än 300 mils räckvidd på en enda laddning. Dessutom kommer Lyriq att ha ett DC -snabbladdningssystem och många intressanta och unika funktioner. Vissa saker är fortfarande ett mysterium, men vi vet nästan allt om den här modellen. Här är allt vi vet om Lyriq 2022.

Cadillac Lyriq 2022: priser och egenskaper

Lyriq 2022 design

Den kommande Cadillac Lyriq 2022 kommer att bära märkets nya DNA. Det betyder att Lyriq kommer ut med ett nytt formspråk som ser väldigt futuristiskt och unikt ut. SUV: n kommer med olika spännande grafiska element och stylingen är verkligen fantastisk. Detta inkluderar ett tvåfärgat glastak och en sluttande taklinje.

Framdelen domineras av ett distinkt kylargrill och ett exklusivt belysningssystem. Lyriq ser bra ut på sidorna, med fina skarpa linjer och stora 23-tums hjul. Jämfört med Escalade SUV erbjuder Lyriq Juniper tonade matthjul som kombineras med den yttre färgpaletten.

Cadillac Lyriq 2022: priser och egenskaper

Interiören erbjuder massiv pekskärm

Interiören i Cadillac Lyriq 2022 är mycket rymlig och modern. Till skillnad från vissa andra märkes modeller erbjuder Lyriq bara fyra platser. Å andra sidan är komforten fantastisk och alla passagerare kan njuta av gott om ben och takhöjd. Precis som nya Escalade erbjuder Lyriq också en ny hyttdesign och ett nytt interiörfärgschema. Instrumentpanelen rymmer en massiv 33-tums böjd skärm.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Infotainmentsystemet är nytt och förmodligen det bästa systemet i märket. En annan head-up display är tillgänglig och Lyriq erbjuder funktioner som WiFi-hotspot, Android Auto och Apple CarPlay. Ett 19-tums ljudsystem och de senaste förarassistanssystemen finns också.

Cadillac Lyriq 2022: priser och egenskaper

Driving range, butik

Den nya Cadillac Lyriq 2022 är märkets första helt elektriska SUV. Enligt Cadillac kommer den här modellen med ett stort 100 kWh batteri. Tack vare det erbjuder Lyriq över 300 mil körsträcka på en enda laddning. DC -laddningssystemet erbjuds som standard, men vi förväntar oss också uttag för hemmet. Jaguar I-Pace sprintar från 0 till 100 km / h på 4,2 sekunder.

Vi förväntar oss nästan samma acceleration för Lyriq, som är nära de bästa resultaten i sin klass. Som sagt, vi vet inte alla detaljer för tillfället. Detta inkluderar exakt prestationsinformation som prestanda. Mer information kommer att meddelas under de kommande månaderna.

Cadillac Lyriq 2022: priser och egenskaper

Cadillac Lyriq 2022 pris, släppdatum

Priset för den helt nya Cadillac Lyriq 2022 börjar på cirka 60 000 euro. Det är en helelektrisk lyx-SUV, så vi tycker att den är rimligt prissatt. Försäljningen börjar under första kvartalet 2022.

Volvo Grupp A