Buick Regal 2022: priser och egenskaper

Den kommande 2022 Buick Regal sedan är redo att introducera en elegant nydesign och lite interiörer för det kommande året. Enligt den information som finns tillgänglig för oss kommer USA:s produktion av Regal officiellt att avslutas i augusti och försäljningen av den kommande modellen i Kina förväntas fortsätta. Förutom några mindre exteriöra uppgraderingar kommer den nya hyllan med en mer teknisk kabin.

Buick Regal 2022: priser och egenskaper

Dessutom har tillverkaren uppdaterat multifunktionsratten och lagt till ett mer avancerat infotainmentsystem. Å andra sidan, för den kinesiska marknaden, använder nya Buick Regal kontinuerligt en 1,5-liters turbo som producerar 166 hästkrafter och en 2,0-liters turbo som producerar 233 hästkrafter och 258 lb-ft.

Buick Regal 2022 exteriördesign

Den kommande Buick Regal 2022 är sedanen som får en snygg omdesign. Om du inte visste så är den här modellen även känd som Opel Insignia på vissa marknader . För 2022 har tillverkaren gjort några mindre exteriöruppfräschningar, och den nya hyllan får omformade strålkastarkluster och olika nedre stötfångardesigner.

Dessutom fortsätter traditionen med en ståtlig kylargrill, en atletisk hållning och en elegant bakdel. Intressant nog tror många att den kommande modellen är den snyggaste hyllan hittills. Utöver standardmodellen ska vi även förvänta oss en kraftfullare Regal Sportback GS. Denna variant ser sportigare ut tack vare många moderna accenter. Den innehåller ett unikt galler, luftintag i den nedre ramen och större avgasrör. Dessutom kommer GS med 19-tumshjul jämfört med 17-tumshjul på standardmodellen.

Buick Regal 2022: priser och egenskaper

Kabinen ser mer exklusiv ut

Nya Opel Insignia, Buick Regal 2022 , kommer också att få några stylingförfriskningar inuti. Först och främst ser mittkonsolen renare ut och tillverkaren har lagt till en ny skärm. Dessutom är Apple CarPlay och Android Auto-integration standard, som den uppdaterade multifunktionsratten, 4G LTE WiFi-hotspot och en större 8-tumsskärm med navigering.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom har knappen för växellådan flyttats och placerats mycket bättre. Det finns i allmänhet plats för två stora mugghållare för föraren och framsätespassageraren. Liksom den tidigare modellen har den nya även en 5-personershytt och erbjuder samma bekväma känsla.

Buick Regal 2022: priser och egenskaper

Motorspecifikationer för Buick Regal 2022

Den senaste Buick Regal 2022 är sedanen som kommer att finnas tillgänglig med två motoralternativ. Standardmodellen använder en 1,5 liters turbomotor med 166 hk. Utöver denna motor erbjuder Buick också en kraftfullare 2,0-liters turbo med 233 hästkrafter och 258 lb-ft.

Om du inte visste så driver samma motor den amerikanska varianten. Tillvalsmotorn ska precis som produktionsmotorn kopplas till samma nioväxlade automatlåda.

Buick Regal 2022: priser och egenskaper

Releasedatum, pris

Som tidigare nämnt kommer Buick att försöka ta sig in på den kinesiska marknaden med några av sina kommande modeller. Enligt olika rapporter kommer tillverkaren även att introducera en snygg ny Envision och Encore GX.

Den nya Buick Regal 2022 kommer med största sannolikhet att komma senare i år, men tyvärr kommer den bara att finnas tillgänglig i Kina. Enligt information vi fått kommer det att börja på cirka 188 800 CNY för 1,5 liters turbon, vilket motsvarar 27 614 euro. Den kraftfullare 2,0-liters turbon med lyxutrustning bör kosta 216 800 CNY eller runt 31 710 euro med aktuella växelkurser.

Volvo Grupp A