Buick Envision 2022: priser och egenskaper

Efter förra årets omdesign är det ganska klart att Buick Envision 2022 kommer utan några större uppdateringar. Så vitt vi vet hittills kommer förändringarna för det andra produktionsåret att bli mindre. Vi vet säkert att det kommer att erbjudas ett nytt färgalternativ eftersom den önskade trimnivån får nya hjul. Annat än det kunde vi se några justeringar av standardutrustningen, men den övergripande layouten kommer säkert att förbli densamma. Mekaniska förändringar kommer definitivt inte att hända.

Sammantaget kan du räkna med en kompakt crossover som ser bra ut och erbjuder gott om plats för passagerare. Vi gillar också resan och infotainmentsystemet. Dessutom tyder rapporter på mycket förutsägda betygsättningsbetyg. Å andra sidan gillar vi inte hyttkvaliteten, vilket borde vara bättre, medan hanteringen inte är särskilt tilltalande.

Även om det inte blir några större förändringar kommer Buick Envision 2022 redan i sommar.

Buick Envision 2022: priser och egenskaper

Buick Envision 2022 design

Eftersom detta är en mycket ny modell som presenterades för detta modellår, är det perfekt att se Buick Envision 2022 utan en särskild uppdatering. Det kommer helt enkelt att markera andra produktionsår och från vad vi vet hittills kommer de större nyheterna att vara mindre uppdateringar som den nya Sapphire Metallic-finishen, medan Preferred-specifikationen kommer med nya 18-tums hjul. Annars förblir stylingen densamma.

När det gäller mekaniken kommer vi definitivt inte att se någon förändring. Vi ska se en välbekant layout baserad på GM: s välkända E2-plattform. Just den här modellen har en 109,4-tums hjulbas, vilket innebär att du kan räkna med gott om plats för passagerare. Naturligtvis kan du också räkna med en typisk FF-layout, även om fyrhjulsdrift också kommer att finnas.

Buick Envision 2022: priser och egenskaper

Inre

Inre förändringar kommer inte att ske heller. Vi kommer att se samma hyttlayout som har många bra saker att erbjuda. Instrumentpanelen ser attraktiv ut, även om interiörkvaliteten kan vara bättre. Materialen är okej, men bara några få platser är täckta med hårdplast. Å andra sidan är byggkvaliteten inte på den nivå som man kan förvänta sig av en modell i denna prisklass.

Buick Envision 2022: priser och egenskaper

Som nämnts tidigare har denna crossover en hjulbas på 109,4 tum, vilket är ganska stort för en kompakt crossover. Så det är inte konstigt att benutrymmet i båda raderna är imponerande. Fem vuxna kan sitta bekvämt medan framsätena också är massiva och stödjande. När det gäller lastkapacitet, förvänta dig cirka 25,2 kubikfot bakom den andra raden, medan den totala volymen är cirka 52,7 kubikfot. Det är ungefär genomsnittet för segmentet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

egenskaper

Denna aspekt kommer sannolikt att medföra viss innovation, men vi tvivlar inte på att det mesta kommer att förbli detsamma. Så listan över standardfunktioner bör innehålla godsaker som en 8-tums pekskärm, sex högtalare, satellitradio, två USB-portar och trådlös Android Auto och Apple CarPlay. Det finns också många alternativ, till exempel en 10,2-tums pekskärm, navigering, ett ljudsystem med sju högtalare, ett Bose-ljudsystem med nio högtalare, HD-radio, trådlös laddning av enheter, ytterligare USB-portar, ett panoramavridande tak, zonklimat styrning och fjärrstart.

✓ Du kan också kontrollera:

Detsamma gäller säkerhetsfunktioner. Den nuvarande modellen är redan som standard utrustad med extrafunktioner som backkamera, frontkollisionsvarning, automatisk nödbromsning, fotgängarbromsning fram, blindpunktsövervakning, varning för körfältavvikelse, varning för körfältsbyte, varning för körning bakåt , bakre parkeringshjälpsensorer, etc. Dessutom får du godsaker som en head-up display, främre parkeringssensorer, ett parkeringskamerasystem med allroundsikt, adaptiv farthållare, parallell och vinkelrät parkeringsassistent etc.

Buick Envision 2022 -motor

Denna aspekt kommer definitivt inte att medföra några förändringar. Den 2022 Buick Envision kommer att fortsätta med en bekant 2,0-liters turbo-four som ger ut cirka 228 hästkrafter och 258 pund-fot av vridmoment. Den kommer i kombination med en 9-växlad automatisk växellåda som överför kraft till antingen fram- eller alla hjul. Hela drivsystemet fungerar ganska bra. Kördynamiken är ganska bra medan bränsleeffektiviteten är ännu bättre.

På tal om bränsleekonomi, denna crossover returnerar cirka 24 mpg i staden och 31 mpg på motorvägen. Det är över genomsnittet för klassen. AWD -modellerna är lite törstigare, men fortfarande bättre jämfört med de flesta klasskamrater. Den maximala dragbara vikten är upp till 1500 pund.

Buick Envision 2022: priser och egenskaper

Buick Envision 2022 släppdatum och pris

Trots bristen på förändringar kommer Buick Envision inte att komma sent i år 2022 . I stället kommer den ut på marknaden under sommaren. Grundpriset bör vara 33 000 euro.

Volvo Grupp A