Buick Encore 2022: priser och egenskaper

Den kommande Buick Encore 2022 , en av de bästa subkompakta SUV -erna som finns, är redo för fler förändringar. Om du inte redan kommer ihåg gjordes Buick Encore om för fyra år sedan och får en av de bästa framträdandena i segmentet. Ändå kommer Buick att erbjuda många utvändiga och inre förfriskningar.

Den nya Encore -modellen kommer säkert att se mycket bättre ut än den tidigare generationen. Enligt olika källor kommer denna lilla crossover att förbli en fem-sitsig modell, men interiören kommer att ha fler högteknologiska funktioner. I allmänhet låter och ser Encore bättre ut än de flesta av sina konkurrenter. Motorintervallet kommer inte att förändras vilket är lite av en besvikelse.

Encore 2022 SUV får en ansiktslyftning

Den Buick Encore 2022 kommer inte att införa en redesign. Istället kommer denna sub-kompakt crossover SUV att leverera uppdateringar i mitten av cykeln. Kosmetiska uppgraderingar är dock inte så spännande som förväntat. Designen förblir iögonfallande och modern. Vissa delar är otroligt attraktiva, särskilt det främre förklädet. Buick levererar vackra vertikala lameller på gallret och runda LED -strålkastare.

Huven är mer framträdande, medan vissa andra delar ser förvånansvärt stabila ut. Encore kommer att fortsätta att ha samma kortare baköverhäng och krom accenter. Fordonets baksida är utrustad med vertikala LED -bakljus och hjulen förblir intakta. Nya exteriörfärger kommer att erbjudas så håll ögonen öppna eftersom tillverkaren kommer att dela mer information under de kommande veckorna.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Förändringar i interiören

Interiören i nya Buick Encore 2022 kommer att få fler uppdateringar än exteriören. Det som är bra med Encore -modellen är att denna crossover erbjuder mer lyx än de flesta av sina konkurrenter. Ändå kommer tillverkaren att fortsätta att tillhandahålla uppdateringar. Som ett resultat kommer nya Encore med mer upprättstående material och mer högteknologiska funktioner. Hyttens design förblir dock oförändrad. Instrumentpanelen har samma design med samma layout.

Instrumentpanelen ser redan attraktiv och modern ut, så det känns klart som att Buick inte behöver några ytterligare uppgraderingar. Mittkonsolen är relativt ny och finns i två sektioner. En 8-tums infotainment-pekskärm är fortfarande standard. Grundutrustningen är utrustad med Bluetooth, Android Auto, Apple CarPlay och Wi-Fi-hotspot som standard. Alternativt får du nyckelfritt inträde, premium ljudsystem, läderklädsel och mycket mer.

Enkelt drivlinealternativ

Som jag sa kommer Buick Encore 2022 inte att erbjuda några nya drivalternativ. Det betyder att motorområdet är en överföring. En 1,4-liters fyrcylindrig bensinmotor med 138 hk förblir standardmotorn. Denna enhet är utrustad med en 6-växlad automatisk växellåda och framhjulsdrift.

En fyrhjulsdriven installation är valfri, tillsammans med start-stopp-systemet. Dessutom levererar denna motor 150 lb-ft vridmoment och 30 mpg på motorvägen. Det är klart att bränsleeffektiviteten är av största vikt för Buick. Vi hoppas dock fortfarande på en valfri och kraftfullare motor.

Buick Encore 2022 släppdatum, pris

Den kommande Buick Encore 2022 kommer att kosta cirka 25 000 euro. Subkompaktövergången kommer att komma i butiker senare år 2021.

Volvo Grupp A