Buick Enclave 2022: priser och egenskaper

Den kommande Buick Enclave 2022 får en omdesign. Denna populära SUV med tre rader kommer ut på marknaden senare år 2021. Vid denna tidpunkt vet vi i princip allt om den här modellen och dess senaste uppgraderingar. Enclave är en lyxig SUV med elegans, modernt utseende och bra prestanda.

Nya Enclave bör komma med många kosmetiska uppgraderingar och även interiören kommer att få ytterligare uppdateringar. Den nuvarande modellen är tillräckligt modern och erbjuder mycket utrustning. Tillverkaren vill dock helt klart göra sin nya enklave ännu bättre och mer konkurrenskraftig. Den nya motorn är det enda mysteriet just nu, men det är en möjlighet.

Buick Enclave 2022: priser och egenskaper

Utvändig design av enklaven 2022

Den helt nya Buick Enclave 2022 genomgår en ny design . De senaste bilderna visar den nya designen och vi tycker att den nya modellen ser väldigt attraktiv ut. Denna tre-radars SUV kommer att få de mest anmärkningsvärda uppgraderingarna i förväg. Det främre förklädet har nu ett reviderat galler och omformade strålkastare. Den främre delen har också ytterligare kromaccenter, vilket gör att den ser snyggare ut.

Å andra sidan erbjuder Enclave Avenir -beklädnaden en exklusiv grill med ett bikakemönster. Baksidan av den grundläggande SUV Enclave kommer att vara utrustad med nya bakljus. Denna modell motsvarar i sina dimensioner sin föregångare. Plattformen kommer inte att förändras, så Enclave förblir en 204-tums SUV. Slutligen erbjuder Buick standard 18-tums hjul.

Buick Enclave 2022: priser och egenskaper

Förändringar i interiören

Interiören i Buick Enclave 2022 får också några förbättringar. Buick kommer att leverera mer standardutrustning och ännu mer material av hög kvalitet. Tack vare detta erbjuder Enclave SUV ännu mer komfort. Inredningen och dess layout kommer inte att förändras alls.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Det kommer dock att finnas ett nytt infotainmentsystem, tillsammans med de senaste säkerhetshjälpmedlen. Den största uppgraderingen är den helt nya och större 10,2-tums pekskärm. Vi hoppas på några nya valfria paket och ännu fler uppdateringar. Buick har dock ännu inte avslöjat alla detaljer om interiören och dess innovationer.

Buick Enclave 2022: priser och egenskaper

Ny motor kan hända

Som jag sa är en ny motor ett alternativ, men det är inte officiellt än. Den 2022 Buick Enclave kunde få en 2,0-liters turbo fyrmotoriga. Denna motor finns i modeller som GMC Acadia och Cadillac XT6. En 3,6 liters V6 kommer att förbli standardmotorn. Den utvecklar 310 hästkrafter och upp till 265 lb-ft vridmoment.

Buick erbjuder fortfarande en nioväxlad automatlåda. Plattformen kommer inte att förändras, så Enclave förblir framhjulsdriven SUV med valfri fyrhjulsdrift. Åkkvaliteten är utmärkt och allt om denna SUV är så elegant och tyst.

Buick Enclave 2022 släppdatum, pris

Priset för den kommande Buick Enclave 2022 börjar nu på cirka 42 000 euro. Enclave SUV finns i utrustningsvarianterna Preferred, Essence, Premium och Avenir. Alla utrustningsvarianter får mer standardutrustning och några nya valfria bekvämligheter. På grund av detta och den nya stylingen är priset högre än tidigare. Tillverkaren planerar att släppa ut sin nya tre-radiga SUV på marknaden i slutet av 2021.

Volvo Grupp A