BMW X7 2022: priser och egenskaper

BMW har börjat testa sin lyxiga SUV X7. De nya spioninspelningarna är tillgängliga, och nästa generation BMW X7 2022 har många förbättringar. För det första ser det mer attraktivt ut och tillverkaren gör några ändringar av frontramen.

BMW meddelade nyligen att förutom exteriörförändringar kommer den nya modellen också att vara framkant på insidan. Det betyder att vi kan förvänta oss många standardfunktioner och ny teknik. Om du inte visste det är X7 den mest sålda SUV: n i BMW: s linjer efter X5-modellen. På grund av detta spelar det en viktig roll i segmentet. Den sitter under X8 -modellen och drivs av tre motorer.

BMW X7 2022: priser och egenskaper

BMW X7 2022 ansiktslyftning

Kamouflageomslag gör förändringar i BMW X7 2022 svåra att se. Vi lyckades dock se några små, subtila tweaks till den nya SUV: n. Till att börja med har modellens framsida fått en mer rektangulär form, liknande det vi såg på den nyligen upptäckta prototypen i7.

Tillverkaren har också omformat en lägre stötfångare och lagt till distinkta sidoluftintag. Den ansiktslyftade X7 behåller dock samma främre galler, som nu är mycket mer betydande än tidigare. Andra visuella förändringar inkluderar omdesignade strålkastare och den nyformade stötfångaren på baksidan. Sammantaget har designen uppdaterats och frontdelen på nya X7 liknar Series 7.

✓ Du kan också kontrollera:

Interiör uppdateringar

BMW X7 är SUV med en av de lyxigaste hytterna i segmentet. Liksom den tidigare modellen kan den nya beställas som en 7-sits med en central bänk eller som en 6-sits med kaptenstolar i andra raden. Utrymmet är utmärkt, med tillräckligt med huvud och benutrymme för att alla passagerare ska sitta bekvämt, även i bakre raden.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Som tidigare nämnts är BMW X7 en av de lyxiga stadsjeepar full av ny teknik. Denna modell har ett avancerat 12,3-tums digitalt instrument och den nya multifunktionella iDrive-kontrollen från BMW. Den innehåller också standard Android Auto smartphone -integration, SiriusXM satellitradio med 360L, fjärrstart och mycket mer.

BMW X7 2022: priser och egenskaper

BMW X7 2022 drivlinjespecifikationer

Inga drastiska förändringar krävs under huven. Befintliga motorer förväntas driva nya BMW X7 år 2022 . Det betyder att basmodellen fortsätter att använda en 3,0-liters blockmotor i aluminium med en turboladdare med två rullar som ger 335 hästkrafter och 330 lb-ft vridmoment.

Den mer kraftfulla versionen finns dock under modellen xDrive50i. Denna modell använder en 4,4-liters, dubbel-turboladdad V8 som levererar 456 hästkrafter och 479 lb-ft vridmoment. Den mest kraftfulla motorn driver M50i -modellen. Den använde en 4,4 liters V8 med dubbla turboladdningar och 523 hästkrafter och 553 lb-ft vridmoment. Som tidigare är alla tre motorerna kopplade till en 8-växlad automatisk växellåda med paddlar. Tack vare dem har X7 också en maximal bogseringskapacitet på 7500 pund.

BMW X7 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

Den reviderade versionen av BMW X7 2022 förväntas lanseras 2021. Den nya modellen förväntas lanseras under årets första kvartal, medan försäljningen kan börja några månader senare.

Enligt BMW kan vi förvänta oss mer attraktiv styling och mer avancerad teknik. Priset har ännu inte meddelats, men det kan förväntas bli lite högre än tidigare.

Volvo Grupp A