BMW X6 2022: priser och egenskaper

Den reviderade versionen av BMW X6 2022er borde komma i år. Denna medelstora SUV kom in på scenen med en coupe-liknande styling och gav ett snyggt, modernt utseende. I allmänhet är den nya BMW X6 bara ännu en överföring som delar många designfunktioner med den nuvarande modellen.

Precis som den tidigare BMW X6 borde den nya också finnas tillgänglig med ett antal olika drivlinor. En 3,0-liters sexcylindrig radrad med turboladdare är standard, medan en 4,4-liters V8-turbomotor är tillval. Det finns i princip tre V8 -versioner. X6 är som standard utrustad med bakhjulsdrift, fyrhjulsdrift är tillval.

BMW X6 2022: priser och egenskaper

BMW X6 2022 med design som imiterar sportig stil

Den senaste reviderade versionen kom 2020, och den nya BMW X6 2022 är bara en överföringsmodell. I grund och botten har det samma formspråk, men ser mer modernt ut. Mellanstor SUV går in i sitt tredje modellår och har en vågad, coupéliknande design.

BMW: s främre och bakre sektioner fortsätter att dominera med attraktiva LED -strålkastare och ger SUV en sportig design. Dessutom ser den erkända njuren massiv ut, och biltillverkaren har också gjort det på X7 -modellen. På baksidan har X6 en trubbig svans med smala bakljus, en tjock bakre stötfångare och stora avgasportar.

BMW X6 2022: priser och egenskaper

Uppgradering av hytt

Inuti behåller den kommande BMW X6 2022 samma attraktiva utseende som den nuvarande SUV. I allmänhet är denna SUV en av de bäst utrustade i sin klass. Tack vare sina vinklade linjer på instrumentbrädan, den 12,3-tums pekskärmen och de skarpt utformade luftmunstyckena dominerar denna SUV. Precis som i den tidigare modellen är mittkonsolen avfasad mot föraren, vilket ger den ett unikt utseende. Dessutom lägger biltillverkaren till en sportigare, trestiftad ratt i kombination med stora paddlar.

Den senaste X6 är också utrustad med Apple CarPlay, Android Auto, ett ljudsystem med 10 högtalare, Bluetooth och fem USB -portar som standard. Eventuellt får köpare ett digitalt 12,3-tums instrument, en WLAN-hotspot, ett ljudsystem med 20 högtalare och en trådlös smarttelefonladdare.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

säkerhet

Säkerheten för nya BMW X6 2022 innehåller många innovationer. Denna SUV har parkeringssensorer, varning för framkollision, varning för blinda fläckar, automatisk nödbromsning, varning för körfält och trafikskyltar som standard.

BMW X6 2022: priser och egenskaper

BMW X6 2022 drivlinjespecifikationer

Under huven kommer nya BMW X6 2022 att behålla samma motorer som sin föregångare. Nuvarande SUV finns med tre olika drivlinor. En 3,0-liters sexcylindrig radrad med turboladdning är standard, vilket ger 335 hk.

Tillverkaren erbjuder dock eventuellt tre 4,4-liters V8-motorer med biturboladdning och olika utgångar. I grund och botten finns det modeller med 523 hk, 600 hk och 617 hk. Liksom sin föregångare är den nya X6 som standard utrustad med bakhjulsdrift; fyrhjulsdrift kan också väljas som tillval. Varje X6 är utrustad med en åttastegad automatlåda som säkerställer smidiga växlingar.

BMW X6 2022: priser och egenskaper

Startdatum och kostnad

Efter en ny design 2022 beslutade tillverkaren att göra några ändringar av den kommande BMW X6 2022er . Generellt sett är denna SUV fortfarande en överföringsmodell med samma moderna formspråk. Denna gång har BMW dock lagt till fler standardfunktioner och gjort det mer konkurrenskraftigt på marknaden.

Enligt de senaste nyheterna kommer den kommande modellen senare i år. Som en överföringsmodell bör vi anta att den ligger i samma prisklass som den nuvarande modellen, som ligger mellan $ 66.045 och $ 109.595, inklusive målavgiften.

Volvo Grupp A